ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για επίσκεψη Γεωργιάδη: Ρεσιτάλ κοροϊδίας και εμπαιγμού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 17:42 ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για επίσκεψη Γεωργιάδη: Ρεσιτάλ κοροϊδίας και εμπαιγμού

Για απίστευτο θράσος του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τα όσα είπε κατά την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Λαμίας, κάνει λόγο η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Φθιώτιδας.

Η ΝΕ κατηγορεί τον κ. Γεωργιάδη και τους τοπικούς βουλευτές της ΝΔ για ρεσιτάλ κοροϊδίας και εμπαιγμού, καθώς προσπαθούν να πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Στερεάς Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ:

«Η προσπάθειά του κ. Γεωργιάδη, του κ. Σταϊκούρα και των άλλων στελεχών της ΝΔ να παρουσιάσουν ότι όλα βαίνουν καλώς στο νοσοκομείο Λαμίας υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών της πόλης.

Την ώρα που το ιατρικό προσωπικό έχει σοβαρότατες ελλείψεις και οι πολίτες διαπιστώνουν καθημερινά τα σημαντικά προβλήματα στο Νοσοκομείο Λαμίας αλλά και στα Κέντρα Υγείας του Νομού, οι επιτελείς του Μαξίμου έδωσαν ρεσιτάλ κοροϊδίας και εμπαιγμού.

Προσπάθησαν να μας πείσουν πως δεν υπάρχει κανένα σημαντικό πρόβλημα την ώρα που το Νοσοκομείο Λαμίας παραλύει.

Με πρόσχημα την λειτουργεία της ογκολογικής κλινικής, με απίστευτο θράσος δήλωσαν πως όλα βαίνουν καλώς, όταν ήδη το ιατρικό προσωπικο μειώνεται αντί να αυξάνεται γιατί δεν μπορεί να αντέξει τις συνθήκες εργασίας του.

Οι πολίτες της Φθιώτιδας όμως έχουν και μνήμη και κρίση.

Και έχουν ολοκληρωμένη άποψη και για τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και τους τοπικούς βουλευτές της ΝΔ που συνηγορούν στις τοποθετήσεις του..

Θα λάβουν το μήνυμα σύντομα!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση