Η παρουσία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην 88η ΔΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 18:29 Η παρουσία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην 88η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας συμμετείχε στην 88η ΔΕΘ, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 7 έως 15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερό του φιλοξενήθηκαν επιχειρήσεις – μέλη, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους: 

 Οι επιχειρήσεις που πλαισίωσαν το περίπτερο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας ήταν:

·       Αργυρούλα Τσάκαλου, KIVI JEWELS, Διαδικτυακό κατάστημα  χειροποίητων κοσμημάτων

·       Ελισσάβετ Γούσιου, FTHIA SHOP, Παραγωγή Σαπουνιών

·       Ειρήνη Κολοκυθά, ΑΓΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, Παραγωγή Μελιού

·       Παναγιώτης Αλατάς,  ΑΓΑΘΟΕΔΕΣΜΑΤΑ, Εμπόριο Ζυμαρικών

Συμμετείχαν επίσης  ο Επαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος Μακρακώμης και ο  Εμπορικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας.

«Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στηρίζει τις επιχειρήσεις του & συμμετέχει ενεργά σε κάθε είδους προσπάθεια με στόχο την ενίσχυση τους και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Ευχαριστούμε τους παραγωγούς & τα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φορέας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Αθανάσιος Κυρίτσης είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί στο περίπτερο πλήθος μελών της επιμελητηριακής και επιχειρηματικής κοινότητας, επισήμων προσκεκλημένων, εκπροσώπων φορέων κεντρικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης, μέλη της κυβέρνησης, προέδρους Επιμελητηρίων, συζητώντας & ανταλλάσσοντας απόψεις για ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα.

Τέλος, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης, το Επιμελεητήριο Φθιώτιδας συμμετείχε & στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση