Λαμία: Ληστής μπούκαρε από το παράθυρο και γρονθοκόπησε τον ιδιοκτήτη που κοιμόταν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 15:31 Λαμία: Ληστής μπούκαρε από το παράθυρο και γρονθοκόπησε τον ιδιοκτήτη που κοιμόταν

Δε δίστασε να κλωτσήσει ακόμη και το σκυλάκι του σπιτιού. Έφυγε τελικά άπραγος, ενώ το θύμα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο…

Τον τρόμο έζησε 65χρονος στη Λαμία, όταν ληστής εισέβαλε στο σπίτι του από ανασφάλιστο παράθυρο -  μπαλκονόπορτα.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην οδό Στουρνάρα λίγα μέτρα από την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας.

Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ο 65χρονος Βαγγέλης Παλιάτσος κοιμόταν στο σπίτι του και δίπλα το σκυλάκι του η Μπιάνκα.

Έξαφνα ένας άνδρας κλωτσάει τη σίτα της ανοιχτής μπαλκονόπορτας και εισβάλει στο δωμάτιο που κοιμόταν ο 65χρονος. Κλωτσάει με δύναμη το σκυλάκι και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον αιφνιδιασμένο άνδρα.

Μάλιστα όπως περιγράφει στο LamiaReport ο κ. Βαγγέλης, ο ληστής στο διάβα του έσπασε τον ανεμιστήρα που είχε, αλλά και μια μεταλλική καρέκλα το μπράτσο της οποίας το μετέτρεψε σε όπλο!

«Πραγματικά φοβήθηκα για τη ζωή μου, αλλά και για τη ζωή του σκυλιού μου. Θυμάμαι που του έλεγα πάρε ότι θέλεις μόνο μην κάνεις κακό στο σκυλάκι μου», περιγράφει στο LamiaReport ο άτυχος άνδρας κι ακόμη φαίνεται στο πρόσωπό του το σοκ που υπέστη κι ας έχουν περάσει 12 μέρες!

Μάλιστα ο δράστης φώναζε να του δώσει τα λεφτά του, με τον κ. Βαγγέλη να του λέει ότι δεν κρατά ποτέ επάνω του χρήματα κι ότι χρησιμοποιεί μόνο την κάρτα του. Τότε είναι που φέρεται να αναγνώρισε στο πρόσωπο του δράστη έναν παλιό του γείτονά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ληστής να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να αφαιρέσει τίποτα από το σπίτι. Μάλιστα στη βιασύνη του, του έπεσε και το ακουστικό Bluetooth που φορούσε!

Ο κ. Βαγγέλης ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου παρέμεινε για νοσηλεία. Την επομένη εξετάστηκε και από τον Ιατροδικαστή Λαμίας, που επιβεβαίωσε τον άγριο ξυλοδαρμό του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ο 65χρονος αναγνώρισε το δράστη από φωτογραφίες που του επιδείχθηκαν.

Δείτε πως περιγράφει την περιπέτειά του ο κ. Βαγγέλης στην κάμερα του LamiaReport:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση