Δήμος Μακρακώμης: «Τέλος καλό όλα καλά» για τους μαθητές του Δήμου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 08:42 Δήμος Μακρακώμης: «Τέλος καλό όλα καλά» για τους μαθητές του Δήμου

Αποκαταστάθηκε η αδικία για τα ολιγομελή τμήματα των ΓΕΛ Μακρακώμης και Σπερχειάδας…

«Τέλος καλό όλα καλά» αναφέρει σε δελτίο τύπου ο Δήμος Μακρακώμης, αναφορικά με την ομαλή λειτουργία των σχολείων του και συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού Γενικού Λυκείου, για το σχολικό έτος 2024-2025.

Υπογραμμίζουν ότι «χάρη στην άμεση, συντονισμένη και δίκαιη αντίδραση των γονέων, των τοπικών κοινοτήτων Σπερχειάδας και Μακρακώμης, των εκπροσώπων των φορέων της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας, των Διευθυντών των δύο σχολείων, του Υπουργού κ. Σταικούρα και των Βουλευτών του Ν. Φθιώτιδας, της Περιφερειακής Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κας. Μπενιάτα, του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σπαλιώρα και στην ακαριαία, σφοδρή αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Μακρακώμης, το υπουργείο Παιδείας αναγνώρισε το λάθος του, εγκρίνοντας τη λειτουργία του συνόλου των απαιτούμενων ολιγομελών τμημάτων μαθημάτων Προσανατολισμού στα Λύκεια της περιοχής μας».

Στο ίδιο δελτίο τύπου υπενθυμίζεται το υπόμνημα που απέστειλε προς το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής θέτοντας τους προ των ευθυνών τους.

Για να θυμηθείτε το υπόμνημα πατήστε ΕΔΩ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση