MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

Δίωξη για κακούργημα στα αδέλφια που δολοφόνησαν τον 28χρονο ξάδερφό τους στην Κυψέλη

Δίωξη για κακούργημα στα αδέλφια που δολοφόνησαν τον 28χρονο ξάδερφό τους στην Κυψέλη

Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος των δύο αδελφών που ομολόγησαν τη δολοφονία συγγενικού τους προσώπου στην Κυψέλη το βράδυ της Δευτέρας (07.10.2024)

Σε βάρος των δύο αδελφών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία. Παράλληλα που ομολόγησαν τη δολοφονία του ξαδέρφου του στην Κυψέλη, κατηγορούνται για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων προκειμένου να απολογηθούν. Οι γονείς τους παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή της Κυψέλης καταγράφεται η στιγμή που τα δύο αδέλφια ηλικίας 17 και 19 ετών επιτέθηκαν στον 28χρονο ξάδελφό τους.

Όπως κατέθεσαν τα δύο αδέλφια, με καταγωγή από την Αλβανία το θύμα τα βίαζε κατ’ εξακολούθηση όταν βρίσκονταν στην πατρίδα τους.

Ο 17χρονος και ο 19χρονος μετά τη δολοφονία του νεαρού άντρα σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη, παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ομολόγησαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

Όλα έγιναν λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι) στον λαιμό.

Ο 28χρονος δέχθηκε μαχαιριές -μια σίγουρα στον λαιμό- και στη συνέχεια άρχισε να περπατά προς την Πατησίων όπου και σωριάστηκε στο έδαφος.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες στην Κυψέλη για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα τα αδέλφια εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

πηγή: newsit.gr