Λέρος: Συνελήφθη 64χρονος για revenge porn – Έστειλε ερωτικό βίντεο με μία γυναίκα σε έναν άλλο άνδρα

Τι κατήγγειλε η γυναίκα στις Αρχές
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε χθες, Τρίτη (04.03.25) στη Λέρο ένας 64χρονος, ο οποίος κατηγορείται για revenge porn.
Τη νέα υπόθεση revenge porn έφερε στο «φως» μία γυναίκα, η οποία κατήγγειλε στις τοπικές αρχές της Λέρου πως ο 64χρονος έστειλε μέσω των social media ένα βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο που έδειχνε τους δύο τους, σε ένα τρίτο πρόσωπο.
Της καταγγελίας της γυναίκας ακολούθησαν έρευνες των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 64χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική».
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ενώ το κατασχεμένο πειστήριο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προς εξέταση.
Πηγή: newsit.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις