MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Προσλήψεις στον ΕΟΔΥ με μηνιαία αμοιβή από1.600 ευρώ έως 2.400 ευρώ

Προσλήψεις στον ΕΟΔΥ με μηνιαία αμοιβή από1.600 ευρώ έως 2.400 ευρώ

Έως τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, στις 3μμ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση για την προκήρυξη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αναφορικά με την κάλυψη 106 θέσεων εργασίας στον ΕΟΔΥ στο πλαίσιο της οποίας οι συμμετέχοντες θα πάρουν μηνιαία αμοιβή από 1.600 ευρώ έως 2.400 ευρώ.

Οι αιτήσεις αυτές αφορούν στη σύναψη συμβάσεων έργου με καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών.

Επίσης επισημαίνεται πως η διάρκεια των συμβάσεων είναι για 2 έτη και ο στόχος είναι να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό και την προσήκουσα λειτουργία της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΟΔΥ, του ΕΟΔΥ Βορείου Ελλάδος (ΕΟΔΥ ΒΕ), του Κεντρικού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας (ΚΕΔΥ) και των Περιφερειακών Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας (ΠΕΔΥ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε κλειστό φάκελο, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή ή το διαδικτυακό τόπο www.gov.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία Πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ στη διεύθυνση: Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητιούνται είναι οι εξής:

Σύμφωνα με την προκήρυξη ως πρόσθετο απαραίτητο προσόν διορισμού, θεωρείται για ορισμένες ειδικότητες η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα:

  • επεξεργασίας κειμένων,
  • υπολογιστικών φύλλων, και
  • υπηρεσιών διαδικτύου. Τo προσόν αυτό θεωρείται απαραίτητο προκειμένου να διοριστούν οι υποψήφιοι, αλλιώς δεν γίνονται δεκτοί στις εν λόγω θέσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τις προσλήψεις εδώ