Θεσσαλονίκη: 15χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συνομήλική της – Της έριξε κλωτσιές και την τράβηξε από τα μαλλιά

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από δύο καθηγήτριες που μεσολάβησαν, οδηγώντας την 15χρονη μαθήτρια στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.
Τον ξυλοδαρμό που υπέστη από συνομήλική της, κατήγγειλε μία 15χρονη μαθήτρια από την Θεσσαλονίκη.
Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (14.03.2025) στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, έξω από σχολικό συγκρότημα.
Το συμβάν έγινε αντιληπτό από δύο καθηγήτριες που μεσολάβησαν, οδηγώντας την 15χρονη μαθήτρια στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Όπως κατέθεσε η ίδια, δέχθηκε γροθιές και κλωτσιές από την ανήλικη, η οποία την τραβούσε από τα μαλλιά.
Από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες εναντίον αδύναμων προσώπων για την 15χρονη καταγγελλόμενη και επιπλέον για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων εις βάρος των γονιών της.
Πηγή: newsit.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις