ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θεσσαλονίκη: «Απαντούσε ασυναρτησίες, φαινόταν πως είχε πιει» λέει αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στον 60χρονο οδηγό μετά το τροχαίο με τη νεκρή 50χρονη μητέρα

Θεσσαλονίκη: «Απαντούσε ασυναρτησίες, φαινόταν πως είχε πιει» λέει αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στον 60χρονο οδηγό μετά το τροχαίο με τη νεκρή 50χρονη μητέρα

«Για λίγα δευτερόλεπτα και θα μπορούσε να ήμουν εγώ η νεκρή. Ήθελε ένα μέτρο για να βρεθεί μπροστά μου αυτός ο άνθρωπος και να σκοτώσει εμένα»

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, όπου η 50χρονη μητέρα έχασε τη ζωή της.

Η γυναίκα πέθανε ακαριαία, ενώ ο 60χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στην επαρχιακή οδό Λαγκάδα – Κολχικού στη Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ (21.03.5), νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα φρουρούμενος, καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Ο 60χρονος τη μοιραία νύχτα οδηγούσε χωρίς άδεια, η οποία του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο λόγω οδήγησης υπό την επήρεια μέθης. Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν μπροστά στο φριχτό δυστύχημα υποστηρίζει, μιλώντας στο newsit.gr, ότι ο 60χρονος φαινόταν να είχε πιει πάρα πολύ.

«Για λίγα δευτερόλεπτα και θα μπορούσε να ήμουν εγώ η νεκρή. Ο δρόμος που έγινε το τροχαίο είναι πολύ απότομος, δεν υπάρχουν μέτρα, γίνονται πολλά και δεν βοηθάει κανείς. Πόσοι ακόμα άνθρωποι θα πρέπει να χαθούν για να γίνει κάτι;», σημειώνει.

Και στη συνέχεια, περιγράφει όσα είδε με τα μάτια της: «Εκείνη τη στιγμή ξεκινούσα από το σπίτι μου με μια φίλη μου και για κάποιο λόγο πάτησα ξαφνικά φρένο. Ήθελε ένα μέτρο για να βρεθεί μπροστά μου αυτός ο άνθρωπος και να σκοτώσει εμένα.

Όταν ανέβαινα εγώ την ανηφόρα είδα τους καπνούς. Είχαν σκοτεινιάσει όλα. Άφησα το αυτοκίνητό μου και πήγα στο σημείο. Το αυτοκίνητο της γυναίκας ήταν τουμπαρισμένο. Πήγα μίλησα στον κύριο, στον οδηγό του άλλου. Είμαι και νοσηλεύτρια και έπρεπε να βοηθήσω. Τον ρώτησα αν είναι καλά και αυτός μου απαντούσε ασυναρτησίες και τότε κατάλαβα ότι ήταν μεθυσμένος».

«Φαιινόταν να είχε πιει πάρα πολύ. Για να σας πω την αλήθεια φοβόμουν να πλησιάσω στο αυτοκίνητο της γυναίκας. Ήταν τόσο κομμάτια….Ήξερα ότι δεν θα την έβρισκα ζωντανή. Είπα ότι έπρεπε να πάω. Προσπάθησα να βρω το χέρι για να βρω σφυγμό. Όμως δεν είχε.

Ήταν ήδη νεκρή η γυναίκα. Ενημέρωσα τις αρχές. Ήταν πολύ άδικο. Θα μπορούσε να ήμουν εγώ στη θέση της. Αυτό το μπαμ που άκουσα όταν έγινε το τροχαίο ήταν πολύ δυνατό. Πρέπει να έτρεχε κιόλας», καταλήγει.

Σημειώνεται πως η άτυχη μητέρα τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης επέστρεφε από το κέντρο, όπου είχε αφήσει το παιδί της για λογοθεραπεία. Ο άνδρας της είδε το αυτοκίνητό της στον τόπο της τραγωδίας.

«Μας ειδοποίησαν από το ΚΔΑΠ ότι όλοι είχαν επιστρέψει για να πάρουν τα παιδιά τους και μόνο το δικό μας δεν είχε πάει να το πάρει κάποιος και έτσι μάθαμε τι έγινε με το κορίτσι.

Πήραν το σύζυγό της και του είπαν ότι η γυναίκα του δεν πήγε να πάρει το παιδί κι έμεινε τελευταίο. Ξεκίνησε κι αυτός να πάει και έτσι είδε το αυτοκίνητο και όσα έγιναν», δήλωσε θεία της 50χρονης στο newsit.gr.

Λέκκας για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Ένα ποτήρι σε τραπέζι έτρεμε επί 3 ώρες – Φοβηθήκαμε για μερική κατάρρευση περιοχών»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Λέκκας για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Ένα ποτήρι σε τραπέζι έτρεμε επί 3 ώρες – Φοβηθήκαμε για μερική κατάρρευση περιοχών»