MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

Θεσσαλονίκη: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 14χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας – «Προσπαθούσε να αναπνεύσει»

Θεσσαλονίκη: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 14χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας – «Προσπαθούσε να αναπνεύσει»

Σοβαρό ατύχημα για έναν 14χρονο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σήμερα νωρίτερα το απόγευμα (05.10.2024), έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να προσγειωθεί στον φωταγωγό και να διασωληνωθεί σε κρίσιμη κατάσταση.

Το τραγικό ατύχημα έγινε σε μία εγκαταλελειμμένη οικοδομή στην οδό Μολδοβλαχίας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 14χρονος πάτησε σε ένα πλαστικό προστατευτικό και έπεσε στον φωταγωγό.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, κινητή μονάδα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ώστε να δοθούν κατευθείαν οι πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν εσπευσμένα τον 14χρονο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ο μαθητής έχει διασωληνωθεί καθώς έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στα άνω και κάτω άκρα. Αφού ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, θα μπει στο χειρουργείο.

Το πλαστικό που πάτησε ο 14χρονος και έσπασε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό

Το σημείο που βρέθηκε τραυματισμένος ο 14χρονος

«Προσπαθούσε να αναπνεύσει»

Για το ατύχημα του 14χρονου μίλησε στο newsit.gr, γειτόνισσα που βρήκε το παιδί σε τραγική κατάσταση.

«Εκείνη την ώρα που έγινε το περιστατικό εγώ καθάριζα το μπάνιο μου. Ξαφνικά άκουσα τα γυαλιά να σπάνε και μετά έναν δυνατό θόρυβο. Άνοιξα το παράθυρο του φωταγωγού και αντίκρυσα το παιδί πεσμένο κάτω, σε άσχημη κατάσταση.

Του μιλούσα και του έλεγα να μη φοβάται. Δε ξέρω αν με καταλάβαινε. Τρομαξαμε πάρα πολύ. Είδα ένα παιδί μπροστά μου σε αυτή την κατάσταση. Προσπαθούσε να αναπνεύσει», δήλωσε η γειτόνισσα.

Σύμφωνα με γείτονες, ο 14χρονος ανέβηκε στο κτίριο για να κάνει παρκούρ μιας και πολλά παιδιά συνηθίζουν να αθλούνται στον συγκεκριμένο χώρο.

πηγή: newsit.gr