MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τις δύο σορούς που εντοπίστηκαν σε προχωρημένη σήψη

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τις δύο σορούς που εντοπίστηκαν σε προχωρημένη σήψη

Εξετάστηκαν από ιατροδικαστή οι δύο σοροί που εντοπίστηκαν το μεσημέρι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε μονοκατοικία της οδού Καΐρη, στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την εξέταση, δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Οι σοροί, που εντοπίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού -ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, ανήκουν σε ζευγάρι Βρετανών, έναν άνδρα 74 ετών και μία γυναίκα 72 ετών.

Πρόκειται για ζευγάρι από την Αγγλία, το οποίο διέμενε για εννέα χρόνια στη συγκεκριμένη μονοκατοικία. Το τελευταίο διάστημα δεν είχε δώσει σημεία ζωής κι έτσι οι περίοικοι τους αναζήτησαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας βρέθηκε γυμνός και η γυναίκα με τα εσώρουχά της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού ενώ η γυναίκα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Στο ισόγειο η γυναίκα

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό της γυναίκας στο ισόγειο. Κατέβηκαν στο υπόγειο και βρήκαν τη σορό του άντρα στο υπνοδωμάτιο. Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή. Μπροστά της είχε τοποθετηθεί ένα σακ βουαγιάζ. Λειτουργούσε το κλιματιστικό και ο ανεμιστήρας.

Περίοικοι δήλωσαν, γράφει το enikos.gr, ότι το ζευγάρι είχε αρκετά συχνά καυγάδες. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς στο ισόγειο βρέθηκε φάκελος που έγραφε «rent» και είχε τα ενοίκιο του Οκτωβρίου.