ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τουρκία: Προεκλογική εκστρατεία με... κρεμμύδια - Η δήλωση Κιλιτσντάρογλου μέσα από την κουζίνα

Τουρκία: Προεκλογική εκστρατεία με... κρεμμύδια - Η δήλωση Κιλιτσντάρογλου μέσα από την κουζίνα

Σε βασικό θέμα της προεκλογικής εκστρατείας εξελίσσεται το… κρεμμύδι και η τιμή του στην Τουρκία. Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου φωνάζει για την αύξηση της τιμής του δείχνοντας τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως υπεύθυνο της ακρίβειας συνολικότερα.

Ο Κιλιτσντάρογλου μιλώντας μέσω βίντεο από την κουζίνα του και κρατώντας ένα κρεμμύδι, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, δήλωσε:

«Να είστε σίγουροι πως δεν σέβονται τους συμπολίτες τους. Διότι δεν τους έμεινε, τίποτα, κανένα αφήγημα. Στην πραγματικότητα αυτή είναι η ατζέντα μας. Επαναλαμβάνω, αυτό είναι το θέμα του πολίτη (σ.σ. το κρεμμύδι, η ακρίβεια). Εκείνοι ξέρουν πως όταν θα έρθω στην εξουσία, θα έρθει η δημοκρατία, θα ξεκινήσει η ροή των χρημάτων, θα έρθουν οι επενδύσεις, θα πέσει η ισοτιμία του συναλλάγματος, θα αυξηθεί η αγοραστική δύναμη και θα έρθει η ευημερία.

Τόσο απλό κι όλα αυτά σίγουρα θα γίνουν. Αν όμως εκείνος ( Ερντογάν) παραμείνει στην εξουσία, αυτό το κρεμμύδι που έχω στο χέρι μου θα πάει στις 100 λίρες! Σήμερα κοστίζει 30 λίρες. Ένα απλό κρεμμύδι είναι, ένα κρεμμύδι. Δεν ντρέπονται; Τον λαό τον υποχρέωσαν σε ένα ξερό κρεμμύδι» τόνισε ο υποψήφιος για την Προεδρία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:



Αναφορές ότι το Ισραήλ σκότωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ με επίθεση από drone στο νότιο Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αναφορές ότι το Ισραήλ σκότωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ με επίθεση από drone στο νότιο Λίβανο