MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Ο Τζο Μπάιντεν τα μπέρδεψε και πάλι: Είπε τον Ζελένσκι, «Πούτιν» και την Κάμαλα Χάρις «Τραμπ»

Ο Τζο Μπάιντεν τα μπέρδεψε και πάλι: Είπε τον Ζελένσκι, «Πούτιν» και την Κάμαλα Χάρις «Τραμπ»

Για άλλη μια φορά δεν απέφυγε τις γκάφες ο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε εντείνοντας τους προβληματισμούς για το αν είναι σε θέση να συνεχίσει να έχει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές εκλογές.

Ο Τζο Μπάιντεν αποκάλεσε τον Ζελένσκι, «Πούτιν» και την Κάμαλα Χάρις… «Τραμπ» και υπέπεσε σε δύο τεράστια φραστικά λάθη που κάνουν το γύρο του κόσμου.

Την ώρα που η πίεση για να αποσύρει την υποψηφιότητά του για να επανεκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ τον Νοέμβριο εντείνεται, ο Τραμπ ανήγγειλε τον «πρόεδρο Πούτιν», υποδεχόμενος τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι επί σκηνής στη σύνοδο του NATO στην Ουάσιγκτον, προτού σπεύσει να το διορθώσει.

«Και τώρα θα δώσω τον λόγο στον πρόεδρο της Ουκρανίας, που έχει τόσο θάρρος όση και αποφασιστικότητα. Κυρίες και κύριοι, ο πρόεδρος Πούτιν», είπε ο Δημοκρατικός, 81 ετών, που συνειδητοποίησε το λάθος και επέστρεψε στο μικρόφωνο για να δηλώσει: «…θα νικήσει τον πρόεδρο Πούτιν. Ο πρόεδρος Ζελένσκι! Είμαι τόσο επικεντρωμένος στο να νικηθεί ο Πούτιν».

Λίγο μετά απαντώντας στην πρώτη ερώτηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο κ. Μπάιντεν είπε πως «δεν θα είχα επιλέξει τον αντιπρόεδρο Τραμπ αν δεν θεωρούσα πως έχει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος», αντί να προφέρει το όνομα της Κάμαλα Χάρις.

«Σπουδαία δουλειά, Τζο», ήταν η αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ μέσω του Truth Social, ενός social media το οποίο αποτελεί προσωπικό του δημιούργημα.

πηγή: newsit.gr