ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ – Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός 6,8 Ρίχτερ – Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Ένας νέος πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,8 Ρίχτερ σημειώθηκε το Σάββατο στην Ιαπωνία χωρίς να εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.

Ο σεισμός σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τον μεγάλο σεισμό των 7,1 Ρίχτερ που έπληξε την Πέμπτη την Ιαπωνία, ενώ αυτή τη φορά δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.

Σημειώνεται πως του μεγάλου σεισμού των 7,1 Ρίχτερ ακολούθησε μικρό τσουνάμι 20 εκατοστών.

Ο σεισμός του Σαββάτου σημειώθηκε στις 13:28 (τοπική ώρα) με εστιακό βάθος 489 χιλιομέτρων και έγινε ιδιαίτερα αισθητός.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι Αρχές της Ιαπωνίας εξέδωσαν προειδοποίηση για μεγασεισμό που αναμένεται στη νησιωτική χώρα και θεωρείται ακόμη πιο πιθανό πλέον να πλήξει την Ιαπωνία.

πηγή: newsit.gr

Ρομπ Ράινερ: Ο γιος και πιθανός δολοφόνος του, Νικ, διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια λίγες εβδομάδες πριν σκοτώσει τους γονείς του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ρομπ Ράινερ: Ο γιος και πιθανός δολοφόνος του, Νικ, διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια λίγες εβδομάδες πριν σκοτώσει τους γονείς του