Ανάγκασε τον άντρα της να πουλήσει το νεφρό του, πήρε τα λεφτά και το... έσκασε με τον φίλο της
Σύζυγος ανάγασε τον άντρα της να πουλήσει το νεφρό του για να σπουδάσουν την κόρη τους αλλά εκείνη το έσκασε με γκόμενο.
Μια γυναίκα από την Ινδία κατηγορείται ότι εξαπάτησε τον σύζυγό της για να πουλήσει το νεφρό του στη μαύρη αγορά ώστε να χρηματοδοτήσει την εκπαίδευση της κόρης τους, αλλά στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα χρήματα για να το... σκάσει με τον εραστή της.
Όπως αναφέρει το gazzetta.gr η γυναίκα από τη Δυτική Βεγγάλη φέρεται να πέρασε μήνες προσπαθώντας να πείσει τον σύζυγό της να πουλήσει ένα από τα νεφρά του προκειμένου να χρηματοδοτήσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση της κόρης τους και να κανονίσει τον γάμο της στο μέλλον.
Αν και απρόθυμος στην αρχή, ο άνδρας τελικά άρχισε να πιστεύει ότι η θυσία του θα βελτίωνε την οικονομική κατάσταση της οικογένειας και θα εξασφάλιζε το μέλλον του παιδιού του. Πέρασε ένα χρόνο αναζητώντας αγοραστή στη μαύρη αγορά, καθώς η πώληση ανθρώπινων οργάνων είναι παράνομη στην Ινδία για πάνω από τρεις δεκαετίες, αλλά τελικά βρήκε έναν πριν από περίπου τρεις μήνες. Αφού πέρασε από την επώδυνη διαδικασία, εμπιστεύτηκε τα χρήματα για το νεφρό του (11.500 δολάρια) στη σύζυγό του, η οποία τα πήρε και έφυγε με τον εραστή της αφήνοντας πίσω την οικογένεια της.
Ο συντετριμμένος άνδρας έμαθε ότι ο πραγματικός λόγος που η σύζυγός του τον πίεζε να πουλήσει ένα από τα νεφρά του δεν είχε καμία σχέση με την ευημερία του παιδιού τους. Πριν από λίγο καιρό, είχε γνωρίσει έναν άνδρα από το Barrackpore μέσω του Facebook και οι δυο τους τελικά συνδέθηκαν ερωτικά. Σχεδίαζε να εγκαταλείψει την οικογένειά της και να μετακομίσει με τον εραστή της, αλλά αποφάσισε πρώτα να αποσπάσει κάθε δεκάρα από τον σύζυγό της.
Μετά την εξαφάνιση της συζύγου του μαζί με τις οικογενειακές οικονομίες, ο άνδρας έκανε καταγγελία στην τοπική αστυνομία, η οποία εντόπισε τη γυναίκα στο Barrackpore. Ο σύζυγος, η 10χρονη κόρη του και οι γονείς του πήγαν όλοι στο Barrackpre για να αντιμετωπίσουν τη γυναίκα που τους είχε εγκαταλείψει, αλλά εκείνη δεν πείστηκε. Παρά τις εκκλήσεις τους, η γυναίκα αρνήθηκε να ξεκλειδώσει την πόρτα και μάλιστα είπε στον σύζυγό της ότι ήταν ελεύθερος να κάνει ό,τι ήθελε και ότι σύντομα θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου.
«Κάνε ό,τι θέλεις, θα σου στείλω επιστολή διαζυγίου», φέρεται να είπε η γυναίκα στον σύζυγό της.
@lamiareport.gr Είστε έτοιμοι για το 12ο Lamia Challenge; Εμείς ρωτάμε και εσείς απαντάτε! Q&A που λέμε και στο χωριό μας… Γράψτε μας στα σχόλια τις δικές σας ιδέες για τα επόμενα Challenges! llrllamiaLLamiareportnnewsggreektiktokttiktokgreececcentralgreeceffypffyvvideovvideoviralgreece #qna @Μπέττυ Τσαγιάννη
♬ πρωτότυπος ήχος - LamiaReport.gr
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!