ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Εκστρατεία υπέρ της Κάμαλα Χάρις θα κάνει ο Μπαράκ Ομπάμα

Εκστρατεία υπέρ της Κάμαλα Χάρις θα κάνει ο Μπαράκ Ομπάμα

Ξεκινά την Πέμπτη (11/10/24) μεταβαίνοντας στο Πίτσμπεργκ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα κάνει εκστρατεία υπέρ της αντιπροέδρου της χώρας και υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία Κάμαλα Χάρις μέχρι τις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου, όπως έγραψε σήμερα η Washington Post.

Ο Ομπάμα θα ξεκινήσει την εκστρατεία του μεταβαίνοντας την Πέμπτη στο Πίτσμπεργκ, σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται υψηλόβαθμο αξιωματούχο της εκστρατείας, ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του.

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του, η Μισέλ, πρόσφεραν επισήμως τη στήριξή τους προς την υποψηφιότητα της Χάρις τον περασμένο Ιούλιο.

Πηγή: ΑΠΕ

Πάπας Φραγκίσκος: Η υγεία του διαρκώς βελτιώνεται – Προσεύχεται και ασχολείται με τις υποθέσεις του Βατικανού
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πάπας Φραγκίσκος: Η υγεία του διαρκώς βελτιώνεται – Προσεύχεται και ασχολείται με τις υποθέσεις του Βατικανού