ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 12 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Μαυροβούνιο: Πάνω από δέκα νεκροί από τους πυροβολισμούς σε εστιατόριο

«Ο άνδρας, οπλισμένος, έφυγε από το κτίριο και τράπηκε σε φυγή», σύμφωνα με την αστυνομία στο Μαυροβούνιο

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο ανήλικοι, σκοτώθηκαν όταν ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε εστιατόριο στο Μαυροβούνιο, κοντά στην ιστορική πρωτεύουσα Τσέτινιε.

Αυτό ανακοίνωσε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο υπουργός Εξωτερικών Ντανίλο Σαράνοβιτς, ο οποίος έκανε λόγο για «ιδιωτική» εκδήλωση στο εστιατόριο στο Μαυροβούνιο.

Παράλληλα τόνισε πως ο δράστης «σκότωσε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικους από την οικογένεια Βούλετιτς», στην οποία ανήκει το εστιατόριο.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο (RTCG), πως «το απόγευμα, σε ένα εστιατόριο στο Μπάιτσε, ο A.M., 45 ετών, σκότωσε πολλούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας πυροβόλα όπλα.

Ο άνδρας, οπλισμένος, έφυγε από το κτίριο και τράπηκε σε φυγή», πρόσθεσε η αστυνομία.

πηγή: newsit.gr

Ελληνορθόδοξος ένα από τα θύματα στη Συρία: «Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και τον σκότωσαν, μετά 4 ώρες πήραμε τη σορό του»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ελληνορθόδοξος ένα από τα θύματα στη Συρία: «Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και τον σκότωσαν, μετά 4 ώρες πήραμε τη σορό του»