ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 14 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ταϊλάνδη: Η στιγμή της δολοφονίας πρώην βουλευτή στη μέση του δρόμου

Ταϊλάνδη: Η στιγμή της δολοφονίας πρώην βουλευτή στη μέση του δρόμου

Νεκρός έπεσε ο Λιμ Κίμια που είχε και γαλλική υπηκοότητα

Θύμα δολοφονίας στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, έπεσε ο πρώην βουλευτής της αντιπολίτευσης στην Καμπότζη, Λιμ Κίμια, ο οποίος είχε και γαλλική υπηκοότητα.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας ακούγονται οι δύο πυροβολισμοί με στόχο τον Κίμια, με τον δράστη να διασχίζει τον δρόμο, να ανεβαίνει σε μια μοτοσικλέτα και να εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εκτός από το βίντεο οι αρχές της Ταϊλάνδης έδωσαν στη δημοσιότητα και στοπ-καρέ του εκτελεστή, όπως καταγράφει το protothema.gr.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρώην βουλευτής έπεσε νεκρός τη στιγμή που είχε φτάσει στην Μπανγκόκ με λεωφορείο ενώ μαζί του ήταν η Γαλλίδα σύζυγός του και ένας θείος του.

«Η εν ψυχρώ εκτέλεση του πρώην βουλευτή στους δρόμους της Μπανγκόκ έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας πολιτικής δολοφονίας» δηλωσε εκπρόσωπος του Asia Human Rights Labour Advocates.

Ο 74χρονος Κίμια είχε εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές του 2013.

Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Ντάλας με έναν 17χρονο τραυματία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Ντάλας με έναν 17χρονο τραυματία