MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:

Γιάννης Βογιατζής: Η συνέντευξή του πριν 1 χρόνο – «Τον περιμένω τον θάνατο, το έχω συνειδητοποιήσει»

Γιάννης Βογιατζής: Η συνέντευξή του πριν 1 χρόνο – «Τον περιμένω τον θάνατο, το έχω συνειδητοποιήσει»

«Τον περιμένω το θάνατο, το έχω πια συνειδητοποιήσει», είχε δηλώσει πριν από περίπου 1 χρόνο ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιάννης Βογιατζής, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (15.5.2023) σε ηλικία 89 ετών από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη ζωή και τον θάνατο, ο Γιάννης Βογιατζής είχε πει μεταξύ άλλων ότι «τον περιμένω, είμαι τώρα στα 88 μου και μπαίνω στα 89. Άλλωστε, πρόσφατα έχασα τον αδερφό μου, που ήταν και μικρότερος από εμένα, οπότε το έχω συνειδητοποιήσει».

Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, ο Γιάννης Βογιατζής είχε δηλώσει για τον λόγο που έμενε στην Κερατέα ότι είχε βρει έναν χώρο με καθαρό αέρα και ότι γι’ αυτόν τον λόγο κατάφερνε να «ξεγελά» τους συναδέλφους του στα 88 του, αφού «κανονικά θα έπρεπε να τους ακολουθήσει».

«Δεν έχω απαιτήσεις από τη ζωή μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ό,τι κατάφερα σήμερα το κατάφερα με την αγάπη του κόσμου και γι’ αυτό σταμάτησα. Όταν είσαι τραγουδιστής, πρέπει να καταλαβαίνεις ότι η φωνή σου δεν θα είναι όπως ήταν κάποτε. Δεν θα ήθελα να βγω στη σκηνή και να με λυπηθούν», είχε δηλώσει ο Γιάννης Βογιατζής.