ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:

Ο Jay Z χορεύει μαζί με τη μητέρα του στη συναυλία της Beyonce και γίνεται viral

Ο Jay Z χορεύει μαζί με τη μητέρα του στη συναυλία της Beyonce και γίνεται viral

Όλο το βράδυ χόρευε οJay Zμαζί με τη μητέρα του στη συναυλία τηςBeyoncéτο περασμένο Σαββατοκύριακο στο Τορόντο του Καναδά, με το βίντεο να γίνεται viral από τις χαλαρές οικογενειακές στιγμές που πέρασε ο ράπερ στη συναυλία της συζύγου του.

Η Beyoncé εντυπωσίασε τους Καναδούς στη συναυλία της Rogers Centre του Τορόντο το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της περιοδείας της Renaissance Tour και μαζί της ήταν ο Jay Z και η μητέρα του, όπου χόρευαν συνέχεια με τα τραγούδια της.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο Instagram και φαίνεται ο Jay Z με τη μητέρα του, Γκλόρια Κάρτερ, να χορεύουν το τραγούδι «Electric Slide», όταν συνειδητοποίησαν ότι το κινητό τηλέφωνο ενός θαυμαστή ήταν κολλημένο πάνω τους.

Δείτε το βίντεο:

«Μου αρέσει που ο Jay Z ήταν σε όλη αυτή την περιοδεία. Υποστηρικτικός», σχολίασε θαυμαστής, αναγνωρίζοντας ότι ο ράπερ, δισκογραφικός παραγωγός και ιδρυτής της εταιρείας ψυχαγωγίας, Roc Nation γυρίζει τον κόσμο με τη σύζυγό του που κυριαρχεί στη σκηνή.

H Beyonce συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία της στη Φιλαδέλφεια την Τετάρτη. Η περιοδεία για την προώθηση του έβδομου άλμπουμ της Renaissance ολοκληρώνεται στις 27 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ορλεάνη.

πηγή: newsit.gr