ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 11 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Στην Κάρπαθο ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον

Στην Κάρπαθο ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον

Φωτογραφίες και χαμόγελα

Διακοπές και σε άλλα ελληνικά νησιά πέραν από την Αντίπαρο, όπου διατηρεί εξοχικό, κάνει ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χάνκς.

Χθες ο Τομ Χάνκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, έφτασαν με το σκάφος τους «Μαργαρίτα» στην Κάρπαθο. Όπως ήταν αναμενόμενο όταν έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους και τους τουρίστες του νησιού αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Απλός, προσιτός και ιδιαίτερα φιλικόςπερπάτησε στο λιμάνι του νησιού, μίλησε και φωτογραφήθηκε με όσους του το ζήτησαν, όπως για παράδειγμα τα εγγόνια του δημάρχου Καρπάθου κ. Νισύριου.

lightbox placeholder

Με πληροφορίες απόΚαρπαθιακά Νέα

Άντριεν Μπρόντι: Η κίνηση στα Όσκαρ που προκάλεσε δυσαρέσκεια - Πέταξε την τσίχλα του στη σύντροφό του πριν ανέβει στη σκηνή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Άντριεν Μπρόντι: Η κίνηση στα Όσκαρ που προκάλεσε δυσαρέσκεια - Πέταξε την τσίχλα του στη σύντροφό του πριν ανέβει στη σκηνή