ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Δανάη Μπάρκα για το έμφραγμα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη: «Φοβήθηκα, τρόμαξα, σοκαρίστηκα»

Δανάη Μπάρκα για το έμφραγμα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη: «Φοβήθηκα, τρόμαξα, σοκαρίστηκα»

«Δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα μονάδα μέτρησης αγάπης γι’ αυτό που νιώθω για τον Χρήστο».

Για την περιπέτεια της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, που πρόσφατα υπέστη έμφραγμα, μίλησε η Δανάη Μπάρκα.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από έναν follower: «Πόσο αγαπάς τον Χρήστο; Σε φόβισε όλο αυτό που πέρασε;».

«Δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα μονάδα μέτρησης αγάπης γι’ αυτό που νιώθω για τον Χρήστο. Αν ανακαλυφθεί, θα σας πω» απάντησε η.

«Φοβήθηκα, τρόμαξα, σοκαρίστηκα. Συνειδητοποίησα τι πραγματικά αξίζει στη ζωή μας και τον αγάπησα ακόμα περισσότερο για το θάρρος του» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα σε αυτή την τρυφερή, ανάρτηση στα social media για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Πηγή: newsbeast.gr

Εύη Βατίδου: Το μήνυμά της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται - «Σας υπενθυμίζω ότι έχω επιλεκτική ευαισθησία»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Εύη Βατίδου: Το μήνυμά της για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται - «Σας υπενθυμίζω ότι έχω επιλεκτική ευαισθησία»