ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου «έκλεισε» τα 39: Τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε στη ζωή, θέλω να την αξιοποιήσω

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου «έκλεισε» τα 39: Τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε στη ζωή, θέλω να την αξιοποιήσω

Γενέθλια για την γυναίκα που έχει γίνει σύμβολο θάρρους.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες, Δευτέρα (10.03.2025) η Ιωάννα Παλιοσπύρου και αποκάλυψε την ηλικία της, ενώ πολλά πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου έσπευσαν να της ευχηθούν διαδικτυακώς.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που έχει γίνει σύμβολο θάρρους και δύναμης, ύστερα από την επίθεση με βιτριόλι το 2020, θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της τη χαρά της για τα γενέθλιά της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκλεισε τα 39 της χρόνια και δήλωσε δημοσίως ότι νιώθει ευγνωμοσύνη που μεγαλώνει με όμορφη ζεστή καρδιά.

«Στα φετινά γενέθλια σκεφτόμουν κυρίως πως είναι η τελευταία χρονιά που θα έχω το “3” μπροστά. Περίεργο συναίσθημα.

Επίσης, πόσο ευγνώμων είμαι που μεγαλώνω με όμορφη ζεστή καρδιά. Και τέλος, πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε στη ζωή, θέλω να την αξιοποιήσω στο έπακρο! Let’ s do this!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ανάμεσα σε εκείνους που έστειλαν τις ευχές τους για «χαρούμενα γενέθλια» στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, η Δώρα Χρυσικού, η Ελένη Καρακάση, η Άντα Λιβιτσάνου (η οποία επιμελήθηκε και την εντυπωσιακή της τούρτα), η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Δώρα Τσαμπάζη.

Πηγή: newsit.gr

Τραϊάνα Ανανία: «Μου έχουν πει να βάλω στήθος για να κάνω καριέρα»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τραϊάνα Ανανία: «Μου έχουν πει να βάλω στήθος για να κάνω καριέρα»