ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χρίστο Κούγια: «Ασυνείδητα, τροφοδοτεί όλη αυτή την ιστορία με τα Mέσα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χρίστο Κούγια: «Ασυνείδητα, τροφοδοτεί όλη αυτή την ιστορία με τα Mέσα»

Για όσα δήλωσε ο γιος του Αλέξη Κούγια στους δημοσιογράφους

Το πρωί της Δευτέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν τις δηλώσεις που έκανε ο Χρίστος Κούγιας στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του πατέρα του, Αλέξη Κούγια.

Αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» σχολίασε: «Αυτό που θέλω να πω με συμπάθεια και εκτίμηση, γιατί είναι δύσκολο να χάνεις τον πατέρα σου σε τόσο νεαρή ηλικία – και εγώ στην ηλικία του ήμουν όταν έχασα τον μπαμπά μου – είναι ότι με τον δικό του τρόπο, χωρίς να το θέλει, ασυνείδητα προφανώς γιατί δεν του αρέσει, τροφοδοτεί όλη αυτή την ιστορία με τα μέσα. Δεν θα τον ρωτούσε κανένας δημοσιογράφος για το unfollow και τις σχέσεις, αν ο ίδιος δεν προέβαινε σε κάποια ανάρτηση, κάποιες δηλώσεις. Καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να μείνει αυτό από την κουβέντα, γιατί αυτό που τον ένοιαζε χθες ήταν να πει αντίο στον μπαμπά του, 40 ημέρες μετά και να τιμήσει τη μνήμη του αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς έχουν έρθει κάποια γεγονότα που έχουν ανοίξει την κουβέντα».

«Και να το νιώσεις το unfollow, δεν το κάνεις γιατί ξέρεις ότι κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι… Βλέπεις την Εύη Βατίδου, την πρώην σύζυγο, να καλεί τους δημοσιογράφους. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Έχεις δει πρώην σύζυγο να βγει και να απαγγέλει; Εγώ κατάλαβα ότι ήθελε να βγάλει επικήδειο και κάποιος δεν της επέτρεψε να τον βγάλει και σου λέει επειδή τα έγραψα δύο φορές, θα τα πω μπροστά στις κάμερες στο τέλος. Επίσης, είδα μία ένταση όταν στέκεται δίπλα στον γιο της σαν να της λέει φύγε από εδώ», σχολίασε με τη σειρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ο Δημήτρης Παπανώτας από τη μεριά του, είπε: «Εγώ βλέπω ένα παιδί χαμένο. Κακώς το πιέζουμε το παιδί, τη Μάιρα τη βλέπω πιο ψύχραιμη. Κατά τα άλλα το φέρνουμε το παιδί σε δύσκολη θέση και στενοχωριέμαι».



Άρης Μουγκοπέτρος: Ελπίδες για την όρασή του – Στην αντεπίθεση ο δικηγόρος του μουσικού που τραυματίστηκε από κροτίδα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Άρης Μουγκοπέτρος: Ελπίδες για την όρασή του – Στην αντεπίθεση ο δικηγόρος του μουσικού που τραυματίστηκε από κροτίδα