MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:

Survivor: Απρόσμενη αποχώρηση - Οι αντιδράσεις των παικτών

Survivor: Απρόσμενη αποχώρηση - Οι αντιδράσεις των παικτών

Ποιος αποχώρησε χθες 18/1 από το Survivor, σοκάροντας τις ομάδες και τι είπε φεύγοντας.

Βραδιά αποχώρησης χθες στο Survivor All Star με τους τέσσερις υποψήφιους, τρεις από τους διάσημους και μία από τους μαχητές ν’ αναμένουν με αγωνία την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού. Τι ανακοίνωσε ο Λιανός για τις επιδόσεις των παικτών;

Η αγωνία στο κόκκινο χθες 18/1 με τους υποψήφιος προς αποχώρηση, τον Κώστα Παπαδόπουλο, το Σπύρο Μαρτίκα, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Καρολίνα Καλύβα ν’ αναμένουν τα μαντάτα από το Γιώργο Λιανό. Την ίδια στιγμή διάσημοι και μαχητές κονταροχτυπήθηκαν για μία ομελέτα, με τους κόκκινους να φεύγουν με τα στομάχια γεμάτα και σκορ 10-7 υπέρ τους. Επίσης, άκουσαν τα νεότερα για τις επιδόσεις τους, ενώ δεν έλειψαν και οι καβγάδες σε σχέση με τον τρόπο που στέκονται και οι δύο ομάδες στην κάλπη.

Ποιος αποχώρησε χθες 18/1 από το Survivor

Άλλοι με το στόμα ανοιχτό και άλλοι με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν χθες 18/1 διάσημοι και μαχητές την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Λιανός είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor All Star. “Δεν ένιωθα ότι θα φύγω σήμερα. Ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού. Αυτό που έλεγα στα παιδιά είναι ότι είμαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στα ζωάκιά μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν σίγουρα όλοι εδώ πέρα. Ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει. Προχωράμε. Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι” δήλωσε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας. Οι συμπαίκτες της φανερά “παγωμένοι” με το αποτέλεσμα έσπευσαν να την αγκαλιάσουν, ενώ εκείνη έτρεξε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου, λέγοντας του κάτι στο αυτί και αγκαλιάζοντάς τον σφιχτά.

Δείτε το βίντεο: