MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης, όπου ένας παίκτης θα "χαιρετήσει" τον Άγιο Δομίνικο. Ποιος αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο.

Μεγάλες θα είναι οι ανατροπές στο νέο επεισόδιο τουSurvivor, που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (9/2) μέσα από τη συχνότητα τουΣΚΑΪ.

Στο τελευταίο αγώνισμα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για τοέπαθλο επικοινωνίας, το οποίο συνοδεύτηκε και απόφαγητό.

Υπενθυμίζεται πως η παραγωγή έχει προσθέσει ακόμη μία μέρα προβολής στο πρόγραμμα και έτσι τις αποχωρήσεις θα τις βλέπουμεκάθε Πέμπτη.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μιαδυνατή αναμέτρησηανάμεσα στους παίκτες, που προσπάθησαν να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη.

Τελικά, οιΚόκκινοιεπανήλθαν στις νίκες - μετά από το χθεσινό "διάλειμμα" - καικέρδισαν τον αγώνα στον στίβο μάχηςκαι τοέπαθλο επικοινωνίας.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο παίκτης τωνΔιάσημωνπου βγήκε στον τάκο για αυτή την εβδομάδα. Την ίδια ώρα, οιΜαχητέςΚρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση, αυξάνοντας τις πιθανότητες να είναι ένας από τους Μπλε εκείνος που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάσα είναι οι Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Κώστας Παπαδόπουλος.

Survivor Spoiler: Τραυματισμός για την Μελίνα Μεταξά

Σύμφωνα με πληροφορίες τουNews 24/7στο αποψινό επεισόδιο ηΜελίνα Μεταξάθα υποστεί τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Μάλιστα, η ίδιαθα χρειαστεί να μεταφερθεί στην κλινική, ώστε να την εξετάσουν οι γιατροί, με αποτέλεσμα να μην είναι παρούσα στο Συμβούλιο του Νησιού.

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Σύμφωνα με ταspoilersπου κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, στο επεισόδιο της Πέμπτης (9/02) αναμένεται να αποχωρήσει οΣώζων Παλαίστρος Χάρος.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη έκπληξη, καθώς ο ίδιος αποτελεί νέα προσθήκη στο ριάλιτι επιβίωσης τουΣΚΑΪ.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Πέμπτης (9/2)



Πηγή: news247.gr