MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Απίστευτο: Νοικιάζουν βεράντα με στρώμα για διαμέρισμα και ζητούν 600 ευρώ το μήνα!

Απίστευτο: Νοικιάζουν βεράντα με στρώμα για διαμέρισμα και ζητούν 600 ευρώ το μήνα!

Τρέλα με τα ενοίκια και στην Αυστραλία.

Η εκτίναξη των τιμών των ενοικίων είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Στην Αθήνα έχουμε δει αρκετά παραδείγματα προσφερόμενων προς ενοικίαση χώρων που χρειάζεται πολύ δημιουργική φαντασία για να τα δει κανείς ως διαμερίσματα. Στο Σίδνεϊ όμως, ένας ιδιοκτήτης τους ξεπέρασε όλους.

Σε αγγελία που αναρτήθηκε σε ειδική εφαρμογή αγγελιών του Facebook ο εν λόγω ιδιοκτήτης προσέφερε προς ενοικίαση ένα μπαλκόνι με ένα στρώμα διαφημίζοντάς το σχεδόν για διαμέρισμα ενώ το ενοίκιο που ζητά φτάνει τα 969 δολάρια Αυστραλίας το μήνα (περίπου 600 ευρώ).

"Πολύ φωτεινό..."

Το πανάκριβο μπαλκόνι βρίσκεται σε κάποια κατοικία στο προάστιο του Χεϊμάρκετ του Σίδνεϊ και περιγράφεται ως "πολύ φωτεινό" δωμάτιο κατάλληλο για να στεγάσει ένα άτομο.

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν μπορούμε να δούμε ένα μονό κρεβάτι, έναν καθρέφτη και ένα χαλί στρωμένα πάνω σε πάτωμα βεράντας με πλακάκια. Ο χώρος προς ενοικίαση χωρίζεται από το υπόλοιπο σπίτι από μια συρόμενη μπαλκονόπορτα.

O γενναιόδωρος ιδιοκτήτης σημειώνει στην αγγελία του ότι το ηλιόλουστο δωμάτιο είναι άμεσα διαθέσιμο και ότι στην τιμή περιλαμβάνονται όλες οι έξτρα χρεώσεις για το ηλεκτρικό και το νερό. Το υπόλοιπο σπίτι, ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, είναι επίσης προς ενοικίαση στην τιμή των 1.300 δολαρίων Αυστραλίας (περίπου 800 ευρώ) αλλά την εβδομάδα!