MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

ΠΑΣΟΚ: Περισσότεροι από 166.000 ψήφισαν μέχρι τις 16:00 για Ανδρουλάκη ή Δούκα

ΠΑΣΟΚ: Περισσότεροι από 166.000 ψήφισαν μέχρι τις 16:00 για Ανδρουλάκη ή Δούκα

Διεξάγεται από τις 7.00 το πρωί ο β΄γύρος των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ με τους δύο «μονομάχους» να στέλνουν μήνυμα για την επόμενη ημέρα. «Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που ψήφισε σε εκλογικό κέντρο στο Ίλιον. «Σήμερα ψηφίζουμε για την Αλλαγή», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο β’ γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα παραμείνουν προσβάσιμες μέχρι τις 7 το βράδυ της Κυριακής. Οι ψηφοφόροι που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο καλούνται να επιλέξουν τον ηγέτη που θα καθοδηγήσει το κόμμα στα επόμενα κρίσιμα χρόνια.

Η αναμέτρηση θεωρείται καθοριστική για την πορεία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει τώρα την ευκαιρία να επανακτήσει την πολιτική του ισχύ και να αναδειχθεί ξανά ως σημαντικός παράγοντας στη πολιτική σκηνή της χώρας.



Οι δύο διεκδικητές για την ηγεσία, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας, προετοιμάζονται για τη μεγάλη αναμέτρηση, η οποία μπορεί να αλλάξει το μέλλον του κόμματος.

Συνεχίζεται η προσέλευση στις κάλπες – Πάνω από 160.000 έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα

Συνεχίζεται η προσέλευση μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες για να ψηφίσουν για πρόεδρο του κόμματος. Έως τώρα έχουν ψηφίσει 160.649 φίλοι και μέλη, όπως ανακοίνωσε η ΕΔΕΚΑΠ (Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης).

Η συμμετοχή είναι μειωμένη κατά 20%, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που φτάνουν από τη Χαριλάου Τρικούπη. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ως όριο τις 220.000 συμμετοχές, καθώς αναμένεται αποχή της τάξεως του 30%.