MENU
weather-icon 15 oC
Αναζήτηση:

Οι Metallica έβγαλαν νέο κομμάτι και ανακοίνωσαν περιοδεία που δεν έχει ξαναγίνει (vid)

Οι Metallica έβγαλαν νέο κομμάτι και ανακοίνωσαν περιοδεία που δεν έχει ξαναγίνει (vid)

Επιστροφή με νέα δισκογραφική δουλειά για τους Metallica έπειτα από 7 χρόνια και μια μοναδική ευρωπαϊκή περιοδεία.

ΟιMetallicaεπιστρέφουν! Η θρυλική μπάντα ανακοίνωσε το 12ο στούντιο άλμπουμ με τίτλο«72 Seasons», το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, επτά χρόνια μετά το τελευταίο τους«Hardwired... to Self-Destruct»(2016).

Σε παραγωγή τουΓκρεγκ Φίντελμανκαι με διάρκεια πάνω από 77 λεπτά, το «72 Seasons» περιλαμβάνει 12 κομμάτια. «Το 72 seasons είναι τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μας που διαμορφώνουν τον αληθινό ή ψεύτικο εαυτό μας. Η έννοια ότι μας είπαν «ποιοι είμαστε». Νομίζω ότι το πιο ενδιαφέρον μέρος αυτού είναι η συνεχής μελέτη αυτών των βασικών πεποιθήσεων και πώς επηρεάζει την αντίληψή μας για τον κόσμο σήμερα. Μεγάλο μέρος της εμπειρίας της ενήλικης ζωής μας είναι η αναπαράσταση ή η αντίδραση σε αυτές τις παιδικές εμπειρίες. Αιχμάλωτοι της παιδικής ηλικίας ή απελευθέρωση από αυτά τα δεσμά που κουβαλάμε», είπε οJames Hetfieldμιλώντας για το νέο άλμπουμ.

Ήδη οιMetallicaέδωσαν το πρώτο δείγμα του νέου τους άλμπουμ με το πρώτο single «Lux Æterna».

Παράλληλα, η μπάντα ανακοίνωσε μια σειρά απόσυναυλίεςγια το 2023 και το 2024. Η περιοδεία τωνMetallicaθα έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι θα παίζουν δύο βραδιές σε κάθε πόλη που επισκέπτoνται, με ξεχωριστό setlist και άλλη σύνθεση από support συγκροτήματα για κάθε μια από τις δύο εμφανίσεις.

Ηπεριοδεία M72θα περιλαμβάνει νέα σκηνικά με το διάσημοMetallica Snake Pitνα μεταφέρεται στην κεντρική σκηνή, καθώς και διάφορα άλλα bonus όπως full-tour pass, αλλά και έκπτωση για τους fans του συγκροτήματος που είναι κάτω των 16 χρονών.

Το πρώτο σκέλος τηςπεριοδείας Μ72ξεκινά από τηνΕυρώπηκαι συγκεκριμένα από τοΆμστερνταμστις 27 Απριλίου, ενώ στην συνέχεια θα εμφανιστούν σεΠαρίσι,ΑμβούργοκαιΓκέτεμποργκολοκληρώνοντας στις 18 Ιουνίου.

Θα επιστρέψουν στηνΕυρώπητην άνοιξη του 2024. Για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία θα έχουν ως support τουςArchitectsκαι τουςMammoth WVHτην πρώτη μέρα και τουςFive Finger DeathPunchκαιIce Nine Killsτην δεύτερη μέρα από κάθε πόλη που επισκέπτονται.