MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

VoIP Τηλεφωνία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε & γιατί να την επιλέξετε

VoIP Τηλεφωνία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε & γιατί να την επιλέξετε

Μπορεί να μην έχετε ακούσει για τη VoIP τηλεφωνία, αλλά είναι πιθανό να την έχετε χρησιμοποιήσει, χωρίς να το γνωρίζετε.

Πολλές δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το Viber, χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία, για την εξυπηρέτηση των κλήσεων. Τα οφέλη της VoIP για μια επιχείρηση είναι πολλά και θα τα δούμε παρακάτω.

Μπορεί να μην έχετε ακούσει για τη VoIP τηλεφωνία, αλλά είναι πιθανό να την έχετε χρησιμοποιήσει, χωρίς να το γνωρίζετε. Πολλές δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το Viber, χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία, για την εξυπηρέτηση των κλήσεων. Τα οφέλη της VoIP για μια επιχείρηση είναι πολλά και θα τα δούμε παρακάτω.

Τι είναι η VoIP τηλεφωνία;

Αρχικά να πούμε ότι ο όρος VoIP είναι το ακρωνύμιο του Voice over Internet Protocol ή με πιο συνηθισμένους όρους, τηλεφωνία μέσω Διαδικτύου, IP τηλεφωνία ή ευρυζωνική τηλεφωνία.

Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις διαδικτυακά απευθείας από τηλεφωνικές συσκευές, υπολογιστή, ακόμα και από το κινητό σας μέσω WiFi ή ενός κινητού δικτύου (4G/5G), χρησιμοποιώντας το τηλεφωνικό νούμερο που ήδη διαθέτετε.

Η τηλεφωνία VoIP μπορεί να προσφέρει μια σειρά σύγχρονων δυνατοτήτων που ενδέχεται να μη διαθέτει η τρέχουσα τηλεφωνική σας υπηρεσία και συνιστάται για επιχειρήσεις που θέλουν να:

  • εξοικονομήσουν χρήματα στον λογαριασμό τους.
  • προσφέρουν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών για το προσωπικό και τους πελάτες τους.

Γιατί να αντικαταστήσετε τη συμβατική τηλεφωνία;

Το τηλεφωνικό σύστημα που χρησιμοποιεί μια επιχείρηση, είναι και αυτό που θα την κάνει να ξεχωρίσει. Η αξιόπιστη τηλεφωνία μαζί με σύγχρονες δυνατότητες και λειτουργίες, προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες σας και αυξάνει την παραγωγικότητα των εργαζομένων σας.

Η συμβατική τηλεφωνία δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει σε αυτές τις απαιτήσεις και οι πιο βασικοί λόγοι για να την αλλάξετε είναι:

Γιατί θέλετε την καλύτερη ποιότητα στις κλήσεις σας

Η ενσύρματη τηλεφωνία έχει πολλούς περιορισμούς που μειώνουν την ποιότητα των κλήσεων και της φωνής. Ήρθε η ώρα για μια τηλεφωνία που σε κάθε κλήση θα ακούτε τον συνομιλητή σας και θα σας ακούει κι αυτός, χωρίς διακοπές και θορύβους. Θέλετε λοιπόν τη δυνατότητα για έναν πεντακάθαρο ήχο, που θα κάνει τις επικοινωνίες σας πιο παραγωγικές και πιο επαγγελματικές.

Γιατί χρειάζεστε ευελιξία για την επιχείρησή σας

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις χρειάζονται τηλεπικοινωνία χωρίς περιορισμούς, είτε γεωγραφικούς, είτε φυσικούς, είτε τεχνολογικούς. Η άνοδος της τηλεργασίας και της ανάγκης για επικοινωνία από οπουδήποτε καθιστά τη συμβατική τηλεφωνία ανήμπορη να μπορεί να ανταπεξέλθει, αφού αναγκάζει κάθε εργαζόμενο να εξαρτάται από συσκευές και εξοπλισμό σε ένα μόνο σημείο.

Γιατί η συμβατική τηλεφωνία δεν συμφέρει οικονομικά

Η σταθερή τηλεφωνία και τα παραδοσιακά τηλεφωνικά κέντρα είναι δαπανηρές δεσμεύσεις για μία επιχείρηση. Τα κόστη αυξάνονται εύκολα λόγω των εκτός παγίου χρεώσεων, του εξοπλισμού και της συντήρησης που απαιτούν, αλλά και των κρυφών χρεώσεων ή των υψηλών παγίων γενικώς. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη λοιπόν για μια τηλεφωνία πιο προσιτή, που δεν απαιτεί εξοπλισμό και προσφέρει πολύ χαμηλότερες χρεώσεις.

Γιατί οι μελλοντικές επεκτάσεις πρέπει να είναι εύκολες και άμεσες

Η συμβατική τηλεφωνία δεν είναι εύκολα επεκτάσιμη και μια αύξηση στον αριθμό χρηστών, έστω και μικρή, απαιτεί χρόνο και χρήμα. Γι’ αυτό και η ανάγκη για τηλεφωνικά συστήματα που μεγαλώνουν παράλληλα με το μέγεθος της επιχείρησης χωρίς δυσκολίες, είναι πλέον επιτακτική για τη γρήγορη και άμεση ανάπτυξή της.

Γιατί θέλετε πρόσβαση στις τεχνολογικές εξελίξεις

Η παραδοσιακή τηλεφωνία δεν έχει μεγάλη ποικιλία λειτουργιών να προσφέρει. Μια σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να είναι up-to-date με την τεχνολογία και να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητές της. Η παραδοσιακή τηλεφωνία δεν μπορεί να δώσει την επιλογή για βιντεοκλήσεις, μηνύματα ή τηλεδιασκέψεις και τα εργαλεία αυτά είναι πλέον απαραίτητα για συνεργασίες και meetings online.

Cloud Τηλεφωνικό Κέντρο

Ένα Cloud τηλεφωνικό κέντρο συνιστά ένα τηλεφωνικό σύστημα που φιλοξενείται σε υποδομές νέφους, καταργώντας με αυτόν τον τρόπο το υψηλό κόστος αγοράς ενός φυσικού τηλεφωνικού κέντρου και προσφέροντας καινοτόμες λύσεις επικοινωνίας.

Χωρίς την ανάγκη ειδικού εξοπλισμού και με μόνη απαίτηση τη σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαγγελματικές κλήσεις από οπουδήποτε στον κόσμο, χρησιμοποιώντας κινητές έξυπνες συσκευές ή υπολογιστή.

Η Voiceland φιλοξενεί όλες τις Cloud υπηρεσίες της στις κορυφαίες υποδομές της Amazon Web Services, κατοχυρώνοντας στους πελάτες της την υψηλότερη διαθεσιμότητα υπηρεσιών.

10 top λειτουργίες του Cloud τηλεφωνικού κέντρου της VoiceLand

  1. Δωρεάν ενδοεταιρική επικοινωνία & ανταλλαγή μηνυμάτων
  2. Ειδοποίηση χαμένης κλήσης
  3. Διασύνδεση με CRM
  4. Ηχογραφημένες ανακοινώνεις
  5. Μενού επιλογών πύλης
  6. Καταγραφή συνομιλίας
  7. Αναλυτικά reports
  8. Ταυτόχρονες κλήσεις
  9. Τεχνική υποστήριξη
  10. Τηλεφωνητής

Η επικοινωνία είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχείρησης. Ποιο είναι όμως το μέλλον της; Η επιλογή διαύλου επικοινωνίας, είναι μία από τις κρίσιμες αποφάσεις που καλείται να λάβει ένας επιχειρηματίας ή ένας οργανισμός και πλέον εκτείνεται πέρα από τις παραδοσιακές επιλογές της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

Η εξαιρετικά επωφελής και εναλλακτική λύση που βασίζεται στην τεχνολογία Voice over Internet Protocol, αφαιρεί οτιδήποτε το συμβατικό από την εξίσωση της επικοινωνίας, εκμεταλλεύεται την ταχύτητα και τις ολοένα αυξανόμενες δυνατότητες του διαδικτύου.

Είναι συνώνυμη της αποδοτικότητας, της ευελιξίας, της οικονομίας αλλά και της βελτιωμένης εμπειρίας στην επικοινωνία.

Αναβαθμίστε την επικοινωνία σας σήμερα με τη VOICELAND, τον Νο1 πάροχο VoIP τηλεφωνίας αποκλειστικά για επιχειρήσεις στην Ελλάδα.