MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

Λαμπερή επιδερμίδα και μετά τα ...ήντα;

Λαμπερή επιδερμίδα και μετά τα ...ήντα;

Επειδή τα χρόνια περνούν και οι ανάγκες του προσώπου σας αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, έφτασε η στιγμή να ανανεώσετε το ντουλαπάκι του μπάνιου σας με λίγο χρώμα περισσότερο!

Η νέα Vichy Neovadiol Rose Platinium έφτασε και σας υπόσχεται ζωντάνια και λάμψη για την ώριμη επιδερμίδα! Η δερματολογικά ελεγμένη αυτή σύνθεση της Vichy είναι και υποαλλεργική, κάτι που την καθιστά ιδανική ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Με κερί μελισσών: ένα εξαιρετικό συστατικό της φύσης που έχει σαν βασική του ιδιότητα την επούλώση, προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Η Vichy μέσα από την Neovadiol Rose Platinium αξιοποιεί τις παραπάνω δυνατότητες για την επιδερμίδας σας, ενισχύοντας την.

Ασβέστιο: απαραίτητο για την υγεία των οστών αλλά και της επιδερμίδας. Βελτιώνει τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού ενδυναμώνοντας την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας σας!

Χρωστικές Τριαντάφυλλου: Ενώ το ασβέστιο και το κερί μελισσών προσφέρουν εντατική φροντίδα κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, η πρωτοποριακή τεχνολογία χρωστικών τριαντάφυλλου της Neovadiol Rose Platinium κάνει τη θαμπή ώριμη επιδερμίδα πιο φωτεινή και της χαρίζει ρόδινη λάμψη.

Βρείτε τη σειρά Rose Platinium στο Pharmacy2go.grπατώνταςεδώ.