MENU
weather-icon 29 oC
Αναζήτηση:

Το ξεχωριστό συλλεκτικό ρολόι που έφτιαξε Λαμιώτης κοσμηματοπώλης!

Το ξεχωριστό συλλεκτικό ρολόι που έφτιαξε Λαμιώτης κοσμηματοπώλης!

Φόρος τιμής και κατάθεση ψυχής του γνωστού κοσμηματοπώλη στην οικογένειά του μέσα από την δημιουργία του!

Ο Θανάσης Βέλλιος, γνωστός χρυσοχόος - κοσμηματοπώλης της πόλης μας, για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί δημιουργώντας την δική του επετειακή σειρά ρολογιών, αποτελούμενη συνολικά από 1.000 κομμάτια.

Στη σειρά "AV Exclusive Watches" η ιστορία της εταιρείας "AV ATHANASIOS VELLIOS" και της οικογένειας, έχει αποτυπωθεί στη μοναδική σχεδίαση του καντράν, αλλά και στην κάσα του ρολογιού που έχει χαραχθεί ξεχωριστά ο κάθε αριθμός του συλλεκτικού ρολογιού.

Όπως ο ίδιος ο δημιουργός μας περιγράφει: «στο καντράν υπάρχει μισός κύκλος, στη θέση του 9, το πρώτο μισό που φαίνεται είναι αφιερωμένο στον πατέρα μου και ο μισός κύκλος που λείπει στον αδερφό μου, που έχει φύγει από τη ζωή. Στο πίσω μέρος του ρολογιού είναι χαραγμένος ο μοναδικός του αριθμός (πχ 1/1000, 2/1000) που το καθιστά συλλεκτικό, το όνομα του πατέρα μου Χρήστος, καθώς και η ημερομηνία γέννησης του αδερφού μου...Δεν είναι ένα ακόμη ρολόι. Είναι μια κατάθεση ψυχής..», δηλώνει στο LamiaReport ο ιδιαίτερα συγκινημένος ο Θανάσης Βέλλιος.

Το ρολόι είναι ατσάλινο, αδιάβροχο στις 10 ατμόσφαιρες. Το καντράν είναι ένα και αλλάζει σε 4 δεσίματα 2 λουράκια και 2 μπρασελέ.

Σε κάθε ένα από τα ρολόγια αντιστοιχεί και η δική του ξύλινη θήκη, μια χειροποίητη κατασκευή με χαραγμένο τον αριθμό του κάθε ρολογιού.

Η "AV ATHANASIOS VELLIOS" είναι μια εταιρεία κατασκευής ρολογιών και κοσμημάτων πολυτελείας, η οποία φημίζεται για τα υψηλά standards και τα πρωτότυπά της σχέδια.
Η ιστορία της ξεκινά από το 1960 στην πόλη της Λαμίας όπου ο Χρήστος Βέλλιος ιδρύει ένα από τα πρώτα εργαστήρια χρυσοχοΐας στην πόλη.
Το όραμα της εταιρείας εκφράζεται μέσα από το συνδυασμό εξαιρετικής ποιότητας κοσμημάτων, αλλά ταυτοχρόνως και προσιτής τιμής μέσα από 15.000 προϊόντα κοσμήματος και ρολογιού, που μπορείτε να βρείτε στο www.velliosoro.com και στο κατάστημα της εταιρείας, Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη (πεζόδρομος) στη Λαμία.
Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα και βρείτε τη μοναδική συλλογή από βέρες της "AV ATHANASIOS VELLIOS" μέσα από 200 διαφορετικά σχέδια, βρείτε το σύμβολο πίστης και αμοιβαίας αγάπης που θα σας συνοδεύει σε όλη σας τη ζωή.
Κοσμήματα κατασκευασμένα από χρυσό, ασήμι, ημιπολύτιμες πέτρες και μέταλλα σχεδιασμένα με απαράμιλλη κομψότητα.
Στο κατάστημα και στο e-shop velliosoro.com θα βρείτε όλες τις συλλογές που αποτελούνται από διαχρονικά κοσμήματα, αλλά και τα πιο μοντέρνα και εντυπωσιακά σχέδια, εμπνευσμένα από τη γυναικεία αισθητική.
Μάλιστα πρόσφατα το συλλεκτικό ρολόι της εταιρείας και η νέα συλλογή με τις βέρες της "AV ATHANASIOS VELLIOS" παρουσιάστηκαν στο ένθετο μόδας του πρωινού του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την παρουσίαση: