MENU
weather-icon 29 oC
Αναζήτηση:

Σε γιορτινό κλίμα η απονομή πτυχίων στους επιτυχόντες του ΚΞΓ "Καραγκούνη Γεωργία" - ΦΩΤΟ

Σε γιορτινό κλίμα η απονομή πτυχίων στους επιτυχόντες του ΚΞΓ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία Παναγιώτης Κάτσικας και Tyronne έκαναν τις απονομές.

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας η ετήσια απονομή πτυχίων των επιτυχόντων Μαΐου 2019, του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Καραγκούνη Γεωργία».

Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση διανθίστηκε με τη διαδραστική μουσικό - χορευτική παράσταση του English Theatre Club, κατά τη διάρκεια της οποίας γίνανε όλοι ήρωες του κλασσικού παραμυθιού της Χιονάτης.

Παράλληλα η παρουσία των ποδοσφαιριστών Κάτσικα Παναγιώτη και Tyronne του ΠΑΣ Λαμία σκόρπισε χαμόγελα χαράς στους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι είχαν την τιμή να λάβουν τα πιστοποιητικά τους από τα χέρια αθλητών με ήθος.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της Ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Καραγκούνη Γεωργία» θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς που εμπιστεύονται τη μόρφωση των παιδιών τους στα χέρια των έμπειρων διδασκόντων του Κέντρου, καθώς και τους μαθητές του, που με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή πέτυχαν στο ακέραιο τους ακαδημαϊκούς στόχους τους αγγίζοντας το 100% της επιτυχίας σε όλα τα επίπεδα!

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Καραγκούνη Γεωργία» σας εύχεται Καλές Γιορτές!!!

«ΚΞΛ Καραγκούνη Γεωργία»
Λαρίσης 42, Εργατικές Κατοικίες Λαμίας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231300238
Facebook: Γεωργία Καραγκούνη