MENU
weather-icon 22 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Voucher για Επιστήμονες & Επαγγελματίες - Μάθε πως θα συμμετέχεις!

Λαμία: Voucher για Επιστήμονες & Επαγγελματίες - Μάθε πως θα συμμετέχεις!

Voucher 600 ευρώ: Πώς θα γίνει η αίτηση στο πρόγραμμα - Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι για τις Επιταγές Τηλεκατάρτισης - Ενημερωθείτε υπεύθυνα και σωστά από το Κ.Ε.Κ. «ΑΡΙΑΔΝΗ WORK ΚΔΒΜ2», το οποίο επί δεκαετίες βρίσκεται σταθερά στην πρωτοπορία της διά βίου εκπαίδευσης και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το πρόγραμμα:

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.286/2.4.2020 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Ειδικής Υπηρεσίας Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση της Δράσης με τίτλο: «Ειδικό Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον covid-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χωράς βάσει ΚΑΔ οριζόμενων από το Υπουργείο Οικονομικών».

Στην ανωτέρω Δράση δύνανται να συμμετάσχουν ως δυνητικά ωφελούμενοι όλοι οι επιστήμονες - ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι εντάσσονται στους έξι βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας, όπως:

  • Δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και οι ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές
  • Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων
  • Οικονομολόγοι/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως
  • Εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων
  • Ιατροί όλων των ειδικοτήτων
  • Ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου

Ειδικότερα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τύπου Training Voucher (Σύστημα Επιταγών Κατάρτισης) περιλαμβάνει 100 ώρες κατάρτισης με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και οι συγκεκριμένοι επιστήμονες που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής του στο πρόγραμμα θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 600 ευρώ. Πέραν της ειδικής αυτής παροχής, στόχος της κατάρτισης είναι η απόκτηση επιπλέον δεξιοτήτων σε γνωστικά αντικείμενα και οι οποίες οδηγούν μέσω εξετάσεων σε αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Οι ωφελούμενοι-επιστήμονες μπορούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους στον εκπαιδευτικό φορέα «ΑΡΙΑΔΝΗ WORK ΚΔΒΜ2» μέσω της ειδικής φόρμας που θα βρουν στο site kek-ariadni.gr. Στη συνέχεια εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας θα έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους για την παροχή κάθε χρήσιμης πληροφορίας και βοήθειας για την περαιτέρω υλοποίηση του προγράμματος.

Το Κ.Ε.Κ. «ΑΡΙΑΔΝΗ WORK ΚΔΒΜ2» βρίσκεται επί δεκαετίες σταθερά στην πρωτοπορία της διά βίου εκπαίδευσης και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στο πρόσφατο βιογραφικό της εταιρείας καταγράφονται συνεργασίες για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης – πιστοποίησης με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων κατόπιν της συμμετοχής της σε Διεθνείς Ηλεκτρονικούς Διαγωνισμούς που προκήρυξαν οι εν λόγω φορείς.

Με όλα τα εχέγγυα της άρτιας οργάνωσης και της κορυφαίας τεχνογνωσίας ο φορέας ΑΡΙΑΔΝΗ WORK ΚΔΒΜ2 σας προσκαλεί για μια στοχευμένη επαγγελματική κατάρτιση!

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε στο 22310 81060

ή στείλτε e-mail στο kekariad@otenet.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα εδώ

Κ.Ε.Κ. «ΑΡΙΑΔΝΗ WORK ΚΔΒΜ2»
Λεωφ. Δημοκρατίας 52 Λαμία