MENU
weather-icon 31 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Βρείτε το αγαπημένο σας κατάστημα «Pink Woman» σε νέα διεύθυνση

Λαμία: Βρείτε το αγαπημένο σας κατάστημα «Pink Woman» σε νέα διεύθυνση

Το αγαπημένο σας κατάστημα «Pink Woman» βρίσκεται πλέον σε νέα διεύθυνση, Αγίου Νικολάου 5, στο κέντρο της Λαμίας.

Επισκεφθείτε το νέο, ανανεωμένο χώρο του καταστήματος «Pink Woman» και ανακαλύψτε τη νέα συλλογή, για να κάνετε κάθε σας εμφάνιση ξεχωριστή.

Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας με τα πιο μοντέρνα και στυλάτα ρούχα και βρείτε τα πιο θηλυκά σύνολα για φθινόπωρο και χειμώνα.

H «Pink Woman» δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας μόδας από το 2004.

Με επίκεντρο την κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα, ενσωματώνει στα σχέδιά της τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, ενώ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων στον κλάδο της γυναικείας μόδας στην Ελλάδα, αριθμεί πάνω από 90 Pink Woman stores.

Με σύνθημα το moto CHOOSEPINK, η «Pink Woman» εμπλουτίζει την καθημερινότητα της νέας γυναίκας με τα πιο θηλυκά μεταβατικά σύνολα για το φθινόπωρο.

Πηγή έμπνευσης κάθε συλλογής αποτελεί η Pink γυναίκα που απολαμβάνει το mix n’ match, αγκαλιάζει τα trends που της ταιριάζουν, ενώ τολμάει να πειραματιστεί.

Η «Pink Woman» υποδέχεται τη νέα σεζόν και παρουσιάζει τη νέα Fall/Winter 20-21 συλλογή με τίτλο Gracious At Home.

Εμπνευσμένη από τις μεγαλύτερες τάσεις των διεθνών ντεφιλέ, αλλά και το streetwear των itgirls, η νέα συλλογή αναδεικνύει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας με satin strap dresses που αγκαλιάζουν το σώμα και προσδίδουν μία πολυτελή νότα, ενώ με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να δημιουργήσουν μία σειρά από stylish looks.

Τα αυστηρά κουστούμια δίνουν μία δυναμική νότα στη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα, ενώ τα υπέροχα φορέματα με πληθώρα μοτίβων προσθέτουν μία fun πινελιά και ενδείκνυνται για all day looks.

Από τη συλλογή δε λείπουν τα fashion statement κομμάτια, όπως τα faux fur jackets και τα leather overalls, συνθέτοντας έτσι την απόλυτη γκαρνταρόμπα για μοντέρνες εμφανίσεις ‘with a twist’.

Στη χρωματική παλέτα που προτείνει η Pink Woman για αυτήν την σεζόν κυριαρχεί το αριστοκρατικό κυπαρισσί και το πολυτελές ρουμπινί, ενώ φυσικά δε λείπει το διαχρονικό μαύρο και το μοντέρνο λευκό.

Ανακαλύψτε τη νέα Pink Woman συλλογή στο νέο, ανανεωμένο κατάστημα «Pink Woman» Λαμίας, στην οδό Αγίου Νικολάου 5.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Τετάρτη – Σάββατο: 9:00 – 14:30

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 9:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00

PinkWoman
#choosePink

Για την κάθε γυναίκα που επιλέγει να είναι PinkWoman!

«Pink Woman»
Αγίου Νικολάου 5 - Λαμία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231036497