MENU
weather-icon 27 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Το «go English» έχει μία προσφορά που σίγουρα σε ενδιαφέρει!

Λαμία: Το «go English» έχει μία προσφορά που σίγουρα σε ενδιαφέρει!

Το πρότυπο Κέντρο ΞένωνΓλωσσών «go English» προσφέρει σε όσους πραγματοποιήσουν μέσα στο μήνα Ιούνιο την εγγραφή τους για την A' Junior τάξη, τα μαθήματα του Σεπτεμβρίου.

Με όραμα τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών για κάθε μαθητή, η επιλογή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών πλέον γίνεται πολύ πιο εύκολη!

Σε μια εποχή που η ασφάλεια και η προσαρμοστικότητα αποτελούν βασικούς πυλώνες της καθημερινότητάς μας, το πρότυπο Κέντρο ΞένωνΓλωσσών «go English» έρχεται να μας λύσει τα χέρια στην επιλογή του κατάλληλου φροντιστηρίου για τη νέα χρονιά(2021-2022).

  • Προσαρμογή στα νέα δεδομένα αξιοποιώντας τις ευρύχωρες αίθουσες διδασκαλίας και όλους τους χώρους των 220 τ.μ. του φροντιστηρίου μας (5 πλήρως εξοπλισμένα WC, τουαλέτα και πρόσβαση για ΑΜΕΑ, χώρος μελέτης).

  • Λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής σύμφωνα με τους κανονισμούς που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της μετάδοσης του covid-19 (χρήση αντισηπτικών, καθαριότητα θρανίων και καθισμάτων μετά από το μάθημα του κάθε τμήματος, απολύμανση όταν κρίνεται απαραίτητο).

  • Ολιγομελή τμήματα (το πολύ έως 8 άτομα) έτσι ώστε να πληρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και να υπάρχει 1,5 μέτρο απόσταση από μαθητή σε μαθητή.

  • Δυνατότητα online μαθημάτων. Σε περίπτωση lockdown τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά διαδικτυακά βάση του ήδη υπάρχοντος προγράμματος. Το ίδιο ισχύει και σεπερίπτωση επίσης που κάποιος μαθητής δεν μπορεί να παρευρεθεί στην αίθουσα για λόγους υγείας, παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει την παράδοση του μαθήματος διαδικτυακά.

Τα διαθέσιμα τμήματα περιλαμβάνουν όλες τις τάξεις απόPre-Junior μέχρι Proficiency, τμήματα ενηλίκων, τμήματα αρχαρίων και προετοιμασίας για πτυχία Lower και Proficiency και διαδικτυακά μαθήματα ενηλίκων.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν:

Καθημερινά 10:30 - 12:30 π.μ. και 6:30 - 8:30 μ.μ.

Κάντε την εγγραφή σας για την Α Junior Class και κερδίστε τα μαθήματα του Σεπτεμβρίου!

Στο φροντιστήριο μας λειτουργούν τμήματα εκμάθησης

Ισπανικών / Γαλλικών/ Γερμανικών/ Ιταλικών
Κέντρο Ξένων Γλωσσών «go English»
Λεμονιά Μπαγινέτα – Κατερίνα Σώσκου

Διεύθυνση: Πιπίνου 27 (περιοχή Αγίας Βαρβάρας)

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

223130694, 6974678634, 6973704873

email :goenglish.bs@gmail.com

Site:http://goenglish-bagineta-soskou.gr

Facebook:http://www.facebook.com/goenglish.bs