MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:

Μήνυμα αισιοδοξίας και Θερμές ευχές από το Σύλλογο Φροντιστών!

Μήνυμα αισιοδοξίας και Θερμές ευχές από το Σύλλογο Φροντιστών!

Η φροντιστηριακή κοινότητα του τόπου μας απευθυνόμενη σε μαθητές, γονείς, αλλά και σε όλη την κοινωνία υπενθυμίζει ως άγγελμα αισιοδοξίας πως…

  • Αφουγκράζεται τις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες και τις καλύπτει επιτυχώς με επιστημονική γνώση και παιδαγωγική επάρκεια.
  • Προσαρμόζεται με επιστημονική επάρκεια στα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις μεταβολές του εξεταστικού συστήματος πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
  • Επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά και προσφέρει ευελιξία υπό την πίεση των υγειονομικών συνθηκών, καθώς ανταποκριθήκαμε άμεσα στις ανάγκες τηλεκπαίδευσης, αλλά και στην εφαρμογή των αναγκαίων πρωτοκόλλων για την ασφαλή δια ζώσης λειτουργία των μονάδων μας.
  • Εντείνει την προσπάθεια για κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών, που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα χρόνια της πανδημίας.
  • Κομίζει μήνυμα ελπίδας με το κύρος του φροντιστηριακού θεσμού, απολαμβάνοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας.
  • Στηρίζει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και συνδράμει εθελοντικά, όπου υπάρχει ανάγκη. Ενδεικτικά αναφέρουμε: προσφορά υλικών στους πυρόπληκτους της Ευβοίας, προετοιμασία πανελλαδικών σε άστεγο μαθητή, κάλυψη των αναγκών απολύμανσης/απεντόμωσης/πυρασφάλειας Γενικών Αρχείων Κράτους Φθιώτιδας, υλοποίηση προγράμματος κοινωνικού φροντιστηρίου υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας.
  • Παρέχει Επαγγελματικό Προσανατολισμό και Συμβουλευτική Υποστήριξη στους μαθητές των φροντιστηρίων μας, με στόχο τη λήψη ορθών αποφάσεων για το μέλλον.
  • Όλα τα μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Φθιώτιδας, Φωκίδας & Ευρυτανίας που βρίσκονται και υπό την αιγίδα της Ο.Ε.Φ.Ε. εγγυώνται την ποιότητα των εκπαιδευτικών τους υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου, τα φροντιστήρια από το «μετερίζι» της ιδιωτικής παράλληλης εκπαίδευσης δουλεύουν άοκνα για ένα ελπιδοφόρο 2022, με θετική διάθεση, με ανθρωπιά, με γνώση, υπερβαίνοντας τις δυσκολίες.

Από το Σύλλογο Φροντιστών Φθιώτιδας, Φωκίδας & Ευρυτανίας…

Θερμές ευχές για Υγεία, Αγάπη και Πρόοδο!