MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:

Αν ψάχνεσαι για drone... το καλύτερο κατάστημα μόλις άνοιξε!

Αν ψάχνεσαι για drone... το καλύτερο κατάστημα μόλις άνοιξε!

«Drone House», έτσι λένε το νέο και πιο ενημερωμένο κατάστημα εξοπλισμούdronesκαι τεχνολογίας στην Αθήνα.

Το νέο κατάστημα εξοπλισμούτεχνολογίαςστην Αθήναάνοιξε τις πόρτες του και σε περιμένει να το επισκεφθείς με τεράστια ποικιλία σεdrones,gimbals,actioncamerasκαι πολλά ακόμαείδη τεχνολογίας.

Ταdronesέχουν πια τοδικό τους σπίτιστην οδό Παρασκευοπούλου 44 στο Περιστέρι, με προσωπικό πουγνωρίζει σε βάθος τη τεχνολογία καιμπορεί να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

Είτε είσαι νέος στο κόσμο τωνdrones, είτε έμπειρος χειριστής, στο «Drone House» θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς, να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και να το απογειώσεις με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Σε ένα ευχάριστο καιευρύχωρο περιβάλλον μπορείς να δεις ζωντανάτεράστια ποικιλία απόdrones, αξεσουάρ και προϊόντα τεχνολογίαςπουθα έχεις την ευκαιρία ναχειριστείς μετη βοήθεια τουεξειδικευμένου προσωπικού.

Είτε πρόκειται για χόμπι, εναέριες φωτογραφίσεις ή επαγγελματικές εφαρμογές στο «Drone House» θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Από μικράdroneλίγων γραμμαρίων μέχριπολύ εξειδικευμέναdroneβιομηχανικών εφαρμογών προσαρμοσμένα να αντέχουν και να ανταπεξέρχονται σε κάθε περιβάλλον.

Μπορεί ακόμα να μηνέχουμε καταφέρει να καταρρίψουμε τους νόμους τηςβαρύτητας,αλλάη τεχνική ομάδα του «Drone House» είναι εδώ να επισκευάσει και να φροντίσει τοdroneσου μετά από οποιαδήποτε "ανώμαλη" προσγείωση.

Με εμπειρία και τεχνογνωσία στο κόσμο τωνdronesκαι της τεχνολογίας στο «Drone House» παρέχεται η μέγιστη εξυπηρέτηση μετά τη πώληση ώστε να απολαμβάνουν όλοι αυτό που αγαπούν όσο πιο πολύ γίνεται.

Με απλά λόγια το «Drone House» αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για ταdronesκαι τον εξοπλισμό τεχνολογίας στην Αθήνα και σίγουρα εάν ψάχνεσαι για drone αξίζει να το επισκεφθείς, έστω και για μια πρωτη ενημέρωση, για να λύσεις όλες τις απορίες σου και να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστα στις νέες τεχνολογίες.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 210 5716080 και φυσικά να μας επισκεφτείς στην οδό Παρασκευοπούλου 44 στο Περιστέρι.

Μπορείς επίσης να μάθεις περισσότερα ή να παραγγείλεις ότι θέλεις μέσα από το dronehouse.gr

Facebook: Drone House