MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Μετρά Πανελλήνιες Διακρίσεις Λαμιώτης οδοντίατρος!

Μετρά Πανελλήνιες Διακρίσεις Λαμιώτης οδοντίατρος!

Μια ξεχωριστή Πανελλήνια διάκριση κατέκτησε η Perfect Smile Clinic με πρωτιά στα Medical Beauty Awards 2022 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

H κλινική Perfect Smile Clinic και ο Δημήτριος Γ. Σπηλιόπουλος εδραιώθηκε στην κορυφή της Εξειδικευμένης Οδοντιατρικής Φροντίδας προσφέροντας για πάνω από 12 χρόνια τις πιο σύγχρονες, ασφαλείς και καινοτόμες μεθόδους στον τομέα της οδοντιατρικής και αισθητικής οδοντιατρικής, προσφέροντας προληπτική φροντίδα, αισθητική οδοντιατρική, ενδοδοντικές θεραπείες και επιπλέον εφαρμόζει ότι πιο καινοτόμο στην στοματική χειρουργική, στα οδοντικά εμφυτεύματα, στην περιοδοντολογία και στην αόρατη ορθοδοντική.

Η κλινική αντιμετωπίζει ολιστικά τόσο τις καθημερινές ανάγκες για φροντίδα και στοματική υγιεινή, αλλά εφαρμόζει και μεβαθιάεπιστημονική γνώση τις πλέον σύγχρονες μεθόδους στον χώρο της οδοντιατρικής.

Κάθε καινοτομία και νέα επιστημονική μέθοδος στην διεθνή ιατρική βρίσκει πεδίο εφαρμογής με αρωγό τον τομέα του εξοπλισμού ο οποίος περιλαμβάνει τελευταίας τεχνολογίας ενδοστοματικό σκάνερ, 3D printer,digitalσυστήματα ακτινογραφιών,digitalphotographysystems,digitalsmiledesignεφαρμογές, ηλεκτρονικά υποβοηθούμενη ανώδυνη αναισθησία, ψηφιακή διαχείριση της αποστείρωσης και υγιεινής μέσω λογισμικού που ελέγχει τους κύκλους της αποστείρωσης.

Το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό, τόσο σε οδοντιατρικό επίπεδο, αλλά και σε σεμινάρια πρώτων βοηθειών, τα οποία επαναλαμβάνονται ετησίως, συμβάλλει στο να εξασφαλίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία της κλινικής με προτεραιότητα την ασφάλεια. Σημαντικό προτέρημα τηςPSCείναι και η πρόσβαση μέσω δημόσιων συγκοινωνιών, αλλά και η πρόσβαση για ΑμεΑ. Η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας 24/7 μέσω τηλεφώνου,emailκαιmessengerαναγνωρίζεται επίσης ως προσόν από τους ασθενείς που χρειάστηκαν εκτάκτως κάποια από τις υπηρεσίες μας.

Facts & Figures για την «Perfect Smile Clinic»:

11.000 ικανοποιημένοι ασθενείς

43.000 ώρες χειρουργείων

240 εξειδικευμένες επεμβάσεις

800 ώρες επιμόρφωσης

3 βραβεία (Medical Beauty Awards 2020 & 2021 & 2022)

«Perfect Smile Clinic»
Δημήτριος Γ. Σπηλιόπουλος
Λεωσθένους 2, Εμπορικό Κέντρο, 4ος όροφος, Λαμία
Τηλ. 2231067548
Facebook: Δημήτριος Σπηλιόπουλος - Perfect Smile Clinic

Instagram: dr.spdimitrios
https://psclinic.gr