MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:

Νέα καινοτόμος προσέγγιση στο χώρο του αδυνατίσματος τώρα και στη Λαμία

Νέα καινοτόμος προσέγγιση στο χώρο του αδυνατίσματος τώρα και στη Λαμία

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως μπορείς να καταναλώνεις τα αγαπημένα σου φαγητά (pizza, σουβλάκι, burger κλπ), ενώ παράλληλα χάνεις επιτυχώς βάρος;

Πως μπορείς να διατηρήσεις την κοινωνική σου ζωή, με τυχόν εξόδους, είτε για φαγητό, είτε για ποτό, ενώ ταυτόχρονα ακολουθείς ένα διαιτολόγιο με επιτυχία, το οποίο σε φέρνει πιο κοντά στο σώμα των ονείρων σου;

Πόσες φορές μετά από ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, χάλασες τη διατροφή στα μέσα της εβδομάδας και είπες ξεκινάω πάλι από Δευτέρα, η οποία Δευτέρα έγινε αρχές του επόμενου μήνα;

Αν ψάχνεις απαντήσεις στα άνωθεν ερωτήματα, η αναζήτηση σου τελειώνει εδώ!

Κάτι νέο έρχεται στη Λαμία και αυτό είναι διαιτολογικές υπηρεσίες, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου από το Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Χρήστο Ριτσώνη στο Now Beauty & Spa. Βασιζόμενος σε προσωποκεντρικές διατροφικές προσεγγίσεις, που ακολουθούν celebrities του εξωτερικού, έχει δημιουργήσει ένα μοτίβο διατροφής το οποίο προσαρμόζεται ακόμη και στα πιο απαιτητικά προγράμματα επιτυχώς.

Με απλά λόγια, ο ειδικός μας βασίζεται πάνω στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σου και εντάσσει στο διαιτολόγιο σου υγιεινές παραλλαγές των αγαπημένων σου φαγητών (pizza, burger, καρμπονάρα κλπ). Με αυτό το τρόπο καλύπτει τις ανάγκες σου τόσο σε γεύση όσο και ποιότητα, πάντα εντός των πλαισίων που ορίζουν οι επιστημονικές συστάσεις.

Η πιο σημαντική παροχή όμως στην οποία βασίζει και την επιτυχία του είναι η εξής: κάθε πελάτης έχει τηλεφωνική πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στον κ. Ριτσώνη, ώστε να προσαρμόσει το πρόγραμμά του σε περίπτωση κάποιας έκτακτης κοινωνικής υποχρέωσης που θα διαφοροποιήσει το διατροφικό του πρόγραμμα (π.χ επαγγελματικό δείπνο, γενέθλια, γάμος κλπ).

Αρωγοί της νέας διαιτολογικής υπηρεσίας μας είναι τα μηχανήματα αδυνατίσματος, που συνδυάζουν κορυφαίες τεχνολογίες για τη δραστική αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων: τοπική εναπόθεση λίπους, κυτταρίτιδα, χαλάρωση σώματος. Απόλαυσε ορατά αποτελέσματα και δες το σώμα σου να αλλάζει από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες.

Φτιάξτε τώρα το σώμα των ονείρων σας εύκολα, με επιτυχία και χωρίς στερήσεις. Ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση στο αδυνάτισμα. Επισκεφθείτε μας στο Now Beauty & Spa (Ροζάκη Αγγελή 28) ή καλέστε στο 2231103267 ή 6986872568 και κλείστε το ραντεβού σας, για να πάρετε Δώρο λιπομέτρηση και ενημέρωση από τον ειδικό μας. Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Ιανουαρίου και για συγκεκριμένες ημέρες. Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Χρήστου Ριτσώνη

  • Πτυχιούχος τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.
  • Πρακτική άσκηση στο Εργαστήριο Μεγιστοποίησης της Αθλητικής ΑπόδοσηςΣχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΑΠΘ (1/11/20- 1/5/21), με εξειδίκευση στην αθλητική διατροφή.
  • Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ) 2018-2021 και διοργανωτής πολλαπλών επιστημονικών ημερίδων/συνεδρίων.
  • Στα πλαίσια της στρατιωτικής του θητείας διατέλεσε στρατιωτικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (11/21-9/22)

Χρήστος Ριτσώνης
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος στο Now Beauty & Spa
Ροζάκη Αγγελή 28
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231103267 και 6986872568
Instagram:
Χρήστος Ριτσώνης | Now Beauty&Spa
Facebook: NowBeauty&Spa