MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:

Διακρίσεις και βραβεία για την «Ρούμελης» Παστελοποιία!

Διακρίσεις και βραβεία για την «Ρούμελης» Παστελοποιία!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την αναγνώριση και την επιβράβευση των κόπων και της προσπάθειάς μας, από δύο κορυφαίους θεσμούς, τα Specialist Awards 2023, στο πλαίσιο της Gourmet Exhibition και τα Best Greek Food Awards, του Ομίλου ΜΜΕ και Διαφήμισης της εταιρίας G POiNT ADV, αποδίδοντάς μας συνολικά 2 πολύτιμα βραβεία!

1η διάκριση:

Τα Specialist Awards - Gourmet Exhibition είναι ο απόλυτος διαγωνισμός ποιότητας και γεύσης ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων. Διεξάγεται στην Ελλάδα για 4η χρονιά και έχει το μεγαλύτερο πάνελ αξιολογητών. Γευσιγνώστες, καθηγητές, ερευνητές, τεχνολόγοι τροφίμων, σεφ, δημοσιογράφοι, θεωρητικοί γεύσης, γραφίστες, designers, επιχειρηματίες. Όλοι τους έμπειροι, με εξειδίκευση και ενεργοί σε πολλαπλά πεδία δράσης.

Οι 80 κριτές αξιολόγησαν 564 προϊόντα διαφόρων επιχειρήσεων και παραγωγών από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Ξεχώρισαν 119 προϊόντα, ανάμεσά τους και προϊόν της εταιρίας «Ρούμελης»!

Το προϊόν μας αξιολογήθηκε σε πάνω από 100 διαφορετικά σημεία και απέσπασε διάκριση!

Το βραβείο μας στα Specialist Awards:

ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / BRANDING:ΜΑΣΤΙΧΟΠΙΤΑ

Μπορείτε να ανατρέξετε στην καταχώρηση της Gourmet Exhibition στην αντίστοιχη κατηγορία«ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / BRANDING» και να βρείτε τη σχετική ανακοίνωση: specialistawards.com

2η διάκριση:

Τα BGFA (Best Greek Food Awards), για 6η χρονιά εξακολουθούν να είναι ένας ακέραιος θεσμός και πιθανότατα ο πιο αντιπροσωπευτικός, για να επιλεγεί για βράβευση μια επιχείρηση, δεδομένου ότι εσείς οι ίδιοι οι καταναλωτές προτιμάτε, δοκιμάζετε και κατόπιν κρίνετε συνδυαστικά, τόσο τη σχέση ποιότητας/τιμής, όσο τη φιλικότητα και την εξυπηρέτησητης επιχείρησης.

Έμπειροι τεχνικοί συλλέγουν κριτικές και δεδομένα και χρησιμοποιώντας έναν ειδικά διαμορφωμένο αλγόριθμο, τα αξιολογούν και προκύπτουν μετρήσιμα αποτελέσματα! Εσείς είστε οι αξιολογητές, εσείς κρίνετε, ψηφίζετεκαι βραβεύετε!

Το βραβείο μας στα Best Greek Food Awards (BGFA) που μας αποδώσατε όλοι εσείς:

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΕΥΣΗΣ 2023

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ 2023: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Μπορείτε να βρείτε τη σχετική καταχώριση μέσα από τη σελίδα BEST GREEK FOOD AWARDS στην κατηγορία:

Ελληνικά Προϊόντα / Έλληνες Παραγωγοί: bestgreekfoodawards.com

Αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Εγγυόμαστε τη συνεχή προσπάθεια μας για βελτίωση και εξέλιξη των προϊόντων μας, με μοναδικό στόχο να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και τις πιο ποιοτικές μας γεύσεις!

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα «Ρούμελης» σε καταστήματα της Λαμίας, στην υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, στο εξωτερικό αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα roumelisshoponline.

Θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας:

αλλά και να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.roumelis.gr