MENU
weather-icon 26 oC
Αναζήτηση:

Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης: Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης: Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ευρυτανίας συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2023. Εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στους επιτυχόντες και τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την εμπιστοσύνη προς τα Φροντιστήριά μας στον αγώνα τους για την επίτευξη των στόχων τους. Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία με γνώση και αποφασιστικότητα στο νέο αυτό κεφάλαιο της ζωής τους.

Την ίδια στιγμή, συνιστούμε και σε όσους δεν είχαν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα να συνεχίζουν να οραματίζονται, να προσπαθούν, να μην εγκαταλείπουν την μάχη για την υλοποίηση των ονείρων τους. Ο δρόμος δύσβατος μεν, ανοιχτός δε για όλους αυτούς που επιμένουν στην προσπάθεια και αξιοποιούν τις ευκαιρίες.

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε πως τα νόμιμα Φροντιστήρια - Μέλη του Συλλόγου μας στέκονται άοκνοι αρωγοί των μαθητών, των μαθητριών και των οικογένειών τους με πρόγραμμα, συνέπεια, οργάνωση. Αυτό το αποδεικνύει ο μακρύς κατάλογος των επιτυχιών που αναρτά κάθε φροντιστηριακή μονάδα, αλλά κυρίως η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν γονείς και μαθητές, εν τέλει ο σεβασμός προς το εκπαιδευτικό/ καθοδηγητικό έργο μας που επιδεικνύει η κοινωνία ολόκληρη.

Τέλος, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Φωκίδας, Ευρυτανίας ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων για το σχολικό έτος 2023 - 2024 και καλούμε να εμπιστευθείτε και φέτος τα νόμιμα και αδειοδοτημένα Φροντιστήρια του Συλλόγου.

Εγκάρδιες ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά!

Τα μέλη του Συλλόγου,


Facebook: Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Φθιώτιδας - Φωκίδας - Ευρυτανίας