MENU
weather-icon 25 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Ανακαλύψτε μικροί και μεγάλοι το νέο μουσικό εργαστήρι στον παιδικό σταθμό - νηπιαγωγείο «Μελωδία»!

Λαμία: Ανακαλύψτε μικροί και μεγάλοι το νέο μουσικό εργαστήρι στον παιδικό σταθμό - νηπιαγωγείο «Μελωδία»!

Δηλώστε συμμετοχή για το music open day που θα γίνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ., στον παιδικό σταθμό - νηπιαγωγείο «Μελωδία», Γραβιάς 6 στη Λαμία, στο τηλέφωνο: 22310 47766 πρωινές ώρες 8-2 π.μ.

Ο χώρος δημιουργικών δράσεων«Μελωδία» σας παρουσιάζει το μουσικό της εργαστήρι!

Με μουσική και κίνηση, ρυθμό και μελωδίες, μουσικά όργανα και παιχνιδοτράγουδα θα μεταφερθούμε μικροί - μεγάλοι στον μαγικό κόσμο της Μουσικής!!!

To Μουσικό εργαστήρι της«Μελωδίας» βασίζεται στις μουσικοπαιδαγωγικές προσεγγίσεις Orff, Kodaly και Dalcroze και αποτελείται από τα εξής τμήματα:

  • Μικροί μουσικοί για παιδιά 2 ως 4 χρονών
  • Μικροί μαέστροι για παιδιά 4-7 ετών

H βιωματική διαδικασία της μουσικής αγωγής θα είναι ένα ταξίδι ήχων, μελωδιών και ρυθμών που θα εξελίσσεται μέσα από το τραγούδι, το παίξιμο των οργάνων, τα μουσικά παιχνίδια & παραμύθια, τα παιχνιδοτράγουδα, τις ηχοιστορίες και τις μουσικές ακροάσεις.

Έχοντας στις αποσκευές μας τα κρουστά μας, μαντήλια, υφάσματα, αλεξίπτωτα,

Boomwhackers, αυτοσχέδια μουσικά όργανα, ποικίλο οπτικοακουστικό υλικό κ.α., τα παιδιά θα κάνουν τα πρώτα βήματά τους στον κόσμο της μουσικής μεθοδικά, αναπτύσσοντας τις σωματικές και καλλιτεχνικές τους ικανότητες!

Μα πάνω απ’ όλα, η Μουσική θα συντροφεύει τα παιδιά στη ζωή τους ως μέσο έκφρασης καλλιεργώντας την ψυχή και το σώμα τους.

Υπεύθυνη προγράμματος

Μαρία Κορέντζελου
Καθηγήτρια μουσικής Μετεκπαίδευση στην Μουσικοκινητική αγωγή προσχολικής ηλικίας, στην Μουσική Αγωγή βρεφών & νηπίων στην Ειδική αγωγή & στην Μουσικοθεραπεία.

Χώρος Δημιουργικών Δράσεων «Μελωδία»
Γραβιάς 6 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 47766
www.melodialamia.gr
Facebook: Μελωδία Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο

Διεύθυνση Χώρου Δημιουργικών Δράσεων
Ζέφη Χαλάτση Νηπιαγωγός Α.Π.Θ