MENU
weather-icon 25 oC
Αναζήτηση:

Κωνσταντίνα Γώγουλου - Παντελοδήμου: Μία δυνατή υποψηφιότητα στο συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου για το Τοπικό Συμβούλιο Λαμίας

Κωνσταντίνα Γώγουλου - Παντελοδήμου: Μία δυνατή υποψηφιότητα στο συνδυασμό του Πανουργιά Παπαϊωάννου για το Τοπικό Συμβούλιο Λαμίας

Κωνσταντίνα (Νάντια) Γώγουλου - Παντελοδήμου, Δικηγόρος MSc: Μία νέα και δυναμική παρουσία συνυφασμένη με το ήθος, τη σοβαρότητα, την εντιμότητα και τη συνέπεια!

Η γνωστή μάχιμη δικηγόρος Γώγουλου - Παντελοδήμου Κωνσταντίνα (Νάντια) συμμετέχει ως υποψήφια Σύμβουλος για το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Λαμιέων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία" με επικεφαλής τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Η Νάντια γεννήθηκε στη Λαμία και είναι κόρη των Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέτρου Γώγουλου (Μαθηματικού) και Βασιλικής Κατσίμπα (Φιλολόγου) και αδερφή του Παναγιώτη Γώγουλου (Στρατιωτικού Ιατρού).

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Παντελοδήμο, Δικηγόρο,υιό του Δημητρίου Παντελοδήμου (Ομότιμου Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) και της Άννας Παντελοδήμου, Αρχιτέκτονος -Μηχανικού, Ομότιμης Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής).

Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Λαμίας και εισήχθη με υποτροφία στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο Ιατρικό Δίκαιο της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Συνειδητά επέλεξε να επιστρέψει στην πόλη της, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά διατηρώντας δικηγορικό γραφείο μαζί με τον σύζυγό της Δικηγόρο Νικόλαο Παντελοδήμο.

«Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου να συμμετέχω ως Υποψήφια Σύμβουλος για το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Λαμιέων, επιδιώκοντας να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια για την εποικοδομητική ανασυγκρότηση και αναγέννηση της πόλης μας και πιο συγκεκριμένα για το μετασχηματισμό της εικόνας του πολεοδομικού συγκροτήματος της Λαμίας.

Ως Δικηγόρος και ενεργός πολίτης, μου δίνεται καθημερινά η δυνατότητα να συμμετέχω ενεργά στο κοινωνικό «γίγνεσθαι», να επικοινωνώ με τους πολίτες, να αφουγκράζομαι τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις ανάγκες τους, έχοντας ως στόχο να προτείνω βιώσιμες λύσεις μέσα από ρεαλιστικές ιδέες και προτάσεις.

Θέλω, μπορώ και θεωρώ χρέος μου να προσφέρω ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην κοινωνία της Λαμίας με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με ήθος, εντιμότητα και πίστη στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Έχω τη διάθεση, την ενεργητικότητα αλλά και τη γνώση, ώστε να καταφέρω να προωθήσω όλες εκείνες τις δράσεις που θα οδηγήσουν τη Λαμία ψηλά στη συνείδηση όλων μας, ως μια πόλη που σέβεται τους δημότες της και αποτελεί υπόδειγμα για τους δημότες άλλων πόλεων.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για τον τόπο μας, η ανάγκη για αλλαγή προσώπων και νοοτροπίας είναι περισσότερο επιβεβλημένη και αναγκαία από ποτέ. Ήρθε η ώρα η πόλη της Λαμίας να διεκδικήσει όλα όσα της αξίζουν, προκειμένου να καταστεί μία πόλη ανθρώπινη, βιώσιμη και λειτουργική.

Ο κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι ένας επιτυχημένος, δυναμικός και αυτοδημιούργητος άνθρωπος, γνώστης της καθημερινότητας και των προβλημάτων της Λαμίας, ικανός και αποφασισμένος να δώσει άμεσα λύσεις, ενεργώντας μεθοδικά και αποτελεσματικά. Η ειλικρίνεια και η ταπεινότητα του χαρακτήρα του, καθώς και η εργατικότητά του, αποτελούν εγγύηση για τη δημιουργία της Λαμίας που όλοι θέλουμε και οραματιζόμαστε.

Η συμμετοχή μου στις εκλογές, τονίζει και ενισχύει το ρόλο της γυναικείας παρουσίας στον αυτοδιοικητικό στίβο ουσιαστικά και όχι μόνο συμβολικά, καθότι πιστεύω ότι ο ευρύτερος χώρος της πολιτικής σκηνής δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών.
Σήμερα οι γυναίκες συμμετέχουν ολοένα και πιο ενεργά στην πολιτική, αναλαμβάνοντας καίριες και σημαντικές θέσεις ευθύνης, ανταποκρινόμενες με επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Η υποψηφιότητα ηλικιακά νέων ανθρώπων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου μας, δίνει ισχυρό και ξεκάθαρο μήνυμα ότι η πόλη μας επιζητά φρέσκιες ιδέες, ανανέωση και αλλαγή της νοοτροπίας του παρελθόντος, γεγονός που ενίσχυσε την απόφασή μου να συστρατευθώ με τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Σε μία εποχή όπου η κοινωνία προχωρά με ταχείς ρυθμούς η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να παραμένει στάσιμη και ουραγός των εξελίξεων, αλλά επιβάλλεται να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες που κάθε φορά προκύπτουν. Ο Δήμος Λαμιέων πρέπει να αποκτήσει μία τεχνοκρατική αντίληψη στον τρόπο διοίκησης, χωρίς γραφειοκρατικές δυσλειτουργίες, με σκοπό τον ψηφιακό και ηλεκτρονικό μετασχηματισμό του, απλοποιώντας και διευκολύνοντας την καθημερινότητα των δημοτών του.

Συνάμα, να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο της μετανάστευσης εκτός Λαμίας ολοένα και περισσότερων νέων ανθρώπων, εξαιτίας της ανεργίας και της έλλειψης συγκεκριμένου σχεδιασμού προσέλκυσης επενδύσεων για την εξεύρεση θέσεων εργασίας.

Η Λαμία έχει καταστεί μια πόλη αδρανής και στάσιμη, χωρίς υποδομές, προοπτικές και ενεργή πολιτιστική δράση.

Η ενεργοποίηση και η δραστηριοποίηση των νέων ανθρώπων που αποτελούν το πιο ζωντανό κύτταρο της πόλης μας, θα δώσει ώθηση και δύναμη για να έρθει η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ώστε η Λαμία να μη συνεχίσει να αποτελεί απλώς ένα πέρασμα, αλλά έναν «κόμβο» εξελίξεων, εκμεταλλευόμενη την κεντροβαρή θέση που κατέχει στην Στερεά Ελλάδα. Επιτέλους, η Λαμία πρέπει να αποκτήσει τη δυναμική και την εικόνα που της αρμόζει και της αξίζει ως πραγματική πρωτεύουσα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προτεραιότητές μου αποτελούν η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών της Λαμίας, η ποιοτική αναβάθμιση της πόλης με τη δημιουργία χώρων πρασίνου, αναψυχής και στάθμευσης, η ανάδειξη των στρατηγικών της πλεονεκτημάτων σε πολιτιστικό, ιστορικό, τουριστικό και θρησκευτικό επίπεδο και η ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητάς της.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι προχωράμε μπροστά με δύναμη και αισιοδοξία για μία Λαμία αντάξια της ιστορίας και των ανθρώπων της, που θα αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας.

Μαζί σχεδιάζουμε και δημιουργούμε το αύριο της πόλης που οραματιζόμαστε.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Στις παρούσες αυτοδιοικητικές εκλογές, σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας, ώστε να μπορώ να εκπροσωπώ επάξια τη φωνή σας στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Λαμιέων, δεσμευόμενη να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.»