MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:

«Γκλαντζούνης Motors»: Ο Νο1 προορισμός για αξιόπιστα αυτοκίνητα και δίκυκλα στη Λαμία!

«Γκλαντζούνης Motors»: Ο Νο1 προορισμός για αξιόπιστα αυτοκίνητα και δίκυκλα στη Λαμία!

Απέκτησε τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς, μεταχειρισμένα ή καινούργια, και με leasing στις καλύτερες τιμές - Βρες όλα τα καινούργια δίκυκλα με την υπογραφή της UM Motorcycles. Ό, τι και αν αναζητάς, με δύο ή τέσσερις τροχούς, θα τα βρεις όλα στην εταιρεία «Γκλαντζούνης Motors», στο 3ο χλμ Λαμίας - Αθηνών.

Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις το παλιό σου αυτοκίνητο; Ψάχνεις την πιο οικονομική λύση; Στη «Γκλαντζούνης Motors» μπορούν να σου προσφέρουν κάθε δυνατή επιλογή, άμεσα και εύκολα.

► Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όλων των εταιρειών που έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ελέγχους

Θα βρεις πληθώρα επιλογών σε μεταχειρισμένα επαγγελματικά, επιβατικά και μικτής χρήσης αυτοκίνητα, που θα ανταπεξέλθουν σε κάθε σου απαίτηση.

Σε άριστη κατάσταση, αξιόπιστα, με την ποιότητα και τους όρους καινούργιων αυτοκινήτων!

Από 0% προκαταβολή μέχρι και 72 μήνες, μόνο με γραμμάτια, χωρίς τράπεζες.

► Επέλεξε χρονομίσθωση (leasing) και απέκτησε καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, όλων των εταιρειών!

Στη«Γκλαντζούνης Motors» μπορείτε να διαμορφώσετε το πακέτο leasing που σας ταιριάζει, είτε ως ιδιώτης, είτε ως επαγγελματίας, χωρίς γραφειοκρατία και χρονοβόρες διαδικασίες.

Εύκολη μηνιαία μίσθωση με ασφάλεια και συντήρηση, σε ετοιμοπαράδοτα καινούργια αυτοκίνητα ή μεταχειρισμένα, με ευέλικτα χρηματικά προγράμματα.

► Έλα στη«Γκλαντζούνης Motors για δίκυκλο και θαύμασε τον κόσμο της UM Motorcycles!

Σε συνεργασία με την UM Motorcycles, η εταιρεία «Γκλαντζούνης Motors» σας προσφέρει μοτοσυκλέτες και σκούτερ παγκόσμιας κλάσης.

Με συναρπαστικό σχεδιασμό σε προσιτές τιμές, θα βρείτε το δίκυκλο που σας ταιριάζει για βόλτες και εξορμήσεις εντός και εκτός πόλης.

Δείτε όλη τη γκάμα των μεταχειρισμένων εδώ

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και ενημέρωση μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην έκθεσή μας, στο 3ο χλμ Λαμίας - Αθηνών ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22310 52760-61.

Η εταιρεία «Γκλαντζούνης Motors» σου έχει τη λύση!!!

Στην «Γκλαντζούνης Motors» μπορείτε ακόμη να κάνετε το service στο αυτοκίνητό σας και κάθε είδους εργασίες φανοποιίας, αλλά και Ασφάλειες για το αυτοκίνητό σας.

«Γκλαντζούνης Motors»... Οι ειδικοί γύρω από τα αυτοκίνητα!!!

«Γκλαντζούνης Motors»
3ο χλμ Λαμίας - Αθηνών
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 52760-61
Fax: 22310 35833
E-mail: infoglantzounis@gmail.com
Site: glantzounis-motors.car.gr