MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

Άλλη μία εβδομάδα γεμάτη δράσεις από ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»

Άλλη μία εβδομάδα γεμάτη δράσεις από ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»

Σημαντικές και εποικοδομητικές δράσεις ανέπτυξαν οι ωφελούμενοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠ ΑμεΑ "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 20 Μαΐου το απόγευμα παρακολούθησαν την προπόνηση των Παμπαίδων της ομάδας Handball Αμφικτύονες Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο και έτυχαν θερμής φιλοξενίας από τους μικρούς αθλητές και τους προπονητές.

Την Τρίτη το πρωί φιλοξενήθηκαν στον χώρο του βιβλιοπωλείου "Επίπεδο" στην οδό Αβέρωφ όπου ωφελούμενοι και εκπαιδευτικό προσωπικό διάβασαν ιστορίες για τη διαφορετικότητα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Την Τετάρτη το πρωί παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Στερεάς για την εβδομάδα ευαισθητοποίησης των ΑμεΑ στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρακολούθησαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λαμίας βιντεοπροβολή παραμυθιού.

Την Πέμπτη το πρωί επισκέφθηκαν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας και παρακολούθησαν τη δράση της Περιφέρειας Στερεάς " Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα". Το απόγευμα ο Λαμιώτης σαξοφωνίστας Θάνος Φυσέκης έπαιξε μουσική στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ ΑμεΑ "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" για τα παιδιά.

Την Παρασκευή το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας τη δράση "Μια μέρα ηθοποιός". Η δημοτική Σύμβουλος Βίβιαν Αργύρη μαζί με την κα Μαριλένα Καραδήμα του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης ξενάγησαν τα παιδιά.

Στη συνέχεια με τη δράση "Oμορφαίνω τη γειτονιά μου"φυτέψαμε λουλούδια μαζί με τα παιδιά του νηπιαγωγείου "Ζωγραφιά" της κας Φρόσως Αλαφοστέργιου. Μαζί ήταν και τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας. Τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής οικονομίας κος Κώστας Αποστολόπουλος, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Λαμιέων κα Ειρήνη Σόλια, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα ΑμεΑ κα Μαρία Ξηρομερίτου, ο εντεταλμένος Σύμβουλος υπεύθυνος για τη Δ.Ε Γοργοποτάμου κος Γιώργος Σγάγιας, ο Διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας κος Απόστολος Παπακωνσταντίνου και ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων κηδεμόνων και φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας κος Παναγιώτης Αγγελάκης.


Οι δράσεις ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας με την επίσκεψη που κάναμε στο Φυτώριο της κα Τζουβάρα. Τα παιδιά εκεί γνώρισαν πολλά είδη φυτών και έμαθαν τη σημασία του πράσινου στη ζωή μας.

Ευχαριστούμεπολύ όλους όσους μας φιλοξένησαν στους χώρους και στις δράσεις τους, αλλά και όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην υλοποίηση των δράσεών μας.

Δείτε επιπλέον φωτογραφίες από τις δράσεις:

ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»
Διεύθυνση: Μητροπολίτου Δαμασκηνού & Βελουχιώτη, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231066103, 6932065658 - Παναγιώτης Παπαδήμας
e-mail: prosbasis.kdap@gmail.com
www.prosbasis.gr