MENU
weather-icon 24 oC
Αναζήτηση:

Ο Λαμιώτης που διευθύνει την κορυφαία εταιρεία Ασφάλειας στη Σαντορίνη

Ο Λαμιώτης που διευθύνει την κορυφαία εταιρεία Ασφάλειας στη Σαντορίνη

O λόγος για τον Αθανάσιο Γιατσά, ο οποίος έχει καταφέρει να ηγηθεί της μεγαλύτερης εταιρείας ασφάλειας στη Σαντορίνη, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προστασία στους πελάτες του.

Σε έναν κόσμο όπου η ασφάλεια γίνεται ολοένα και πιο σημαντική, η παρουσία αξιόπιστων εταιρειών ασφαλείας είναι αναγκαία.

Ο Αθανάσιος Γιατσάς, έχει υπάρξει ημιεπαγγελματίας στην ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της ασφάλειας στο νησί της Σαντορίνης και στην Vexillum Security Services.

Η εταιρεία Vexillum Security Services έχει έδρα τον Πειραιά και ασχολείται με φύλαξη μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, Δήμων, κατοικιών, καταστημάτων και υψηλών προσώπων.

Η εταιρεία αυτή ανήκει στον Ιωακείμ Παπάκη, ο οποίος έχει υπάρξει τομεάρχης Πειραιά και Νήσων. Επίσης είναι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Gin Property και της εταιρείας TQS Group.
Συνιδιοκτήτης στην εταιρεία είναι και ο Τάκης Σαραντίτης, πολυπρωταθλητής Ελλάδος βαρέων βαρών και δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Οι δυο τους με πολύ μεγάλη εμπειρία στον χώρο και με μεράκι και αφοσίωση, οδηγούνται να δημιουργήσουν ένα brand με βάση την πραγματική ασφάλεια και φύλαξη.