MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:

Φθιώτιδα: Γνωρίστε τον Ι. Καραγιώτα & την ΚQS Analytics, εταιρεία στατιστικών αναλύσεων ερωτηματολογίων

Φθιώτιδα: Γνωρίστε τον Ι. Καραγιώτα & την ΚQS Analytics, εταιρεία στατιστικών αναλύσεων ερωτηματολογίων

Ο Ιωάννης Καραγιώτας με καταγωγή από Δομοκό και Ομβριακή Φθιώτιδος είναι ο ιδιοκτήτης της KQS Analytics, μιας εταιρείας δειγματοληπτικών ερευνών αγοράς, κοινής γνώμης και στατιστικών αναλύσεων ερωτηματολογίων, με κύρια έδρα τη Θεσσαλονίκη και προσεχώς με παράρτημα στον Πειραιά.

Η KQS Analytics είναι μια εταιρεία δειγματοληπτικών ερευνών αγοράς, ερευνών κοινής γνώμης και στατιστικών αναλύσεων ερωτηματολογίων, με ενεργή δραστηριότητα στους τομείς του σχεδιασμού έρευνας, της συμβουλευτικής και της ανάλυσης δεδομένων.

Η κάλυψη της ανάγκης για συλλογή πληροφορίας, καθώς και η επεξεργασία αυτής, αποτελεί τη κύρια επαγγελματική δραστηριότητα της KQS Analytics. Η εταιρεία δημιουργεί και επεξεργάζεται έγκυρα και αξιόπιστα ερωτηματολόγια ποιοτικής, ποσοτικής και μεικτής φύσης, προσαρμοσμένα αποκλειστικά στις ανάγκες των πελατών της. Εφαρμόζοντας αυστηρά πρωτόκολλα μεθοδολογίας έρευνας και σχεδιασμού ερωτηματολογίων, συλλέγει τη πλέον βέλτιστη και στοχευμένη πληροφορία, την οποία μέσω ορθών στατιστικών μεθόδων, επιτυγχάνει να μετατρέψει σε πρωτότυπη γνώση για τους πελάτες της.

Άμεσο όφελος αυτών, είναι η αξιοποίηση της γνώσης για ανάπτυξη επιχειρηματικών στρατηγικών, όπως διαφημιστικές ενέργειες, ενδεχόμενη αναδιαμόρφωση λειτουργικότητας για ποικίλα ζητήματα (λ.χ. έρευνα ικανοποίησης πελατών), διερεύνηση προτάσεων κ.α. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες απευθύνονται σε επιχειρήσεις, σε φορείς ιδιωτικού και δημοσίου συμφέροντος, καθώς επίσης και σε ιδιώτες και επαγγελματίες, ενώ η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες πανελλαδικά.

Ιδρυτής είναι ο Ιωάννης Καραγιώτας, αριστούχος μαθηματικός-στατιστικός, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στατιστικής και μαθηματικής μοντελοποίησης, ειδικευθείς στην εφαρμοσμένη στατιστική, με προϋπηρεσία στην ανάλυση δεδομένων και ερευνητικό έργο. Διαθέτει εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δειγματοληπτικώνερευνών, έχει εκπονήσει εκατοντάδες στατιστικές αναλύσεις ερωτηματολογίων, καθώς και είναι συ-συγγραφέας δημοσιεύσεων σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια με επίκεντρο τα ερωτηματολόγια.

Η αξιοπιστία που έχει κερδίσει η KQS Analytics στο διάστημα λειτουργίας της, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες βάσει της επιστημονικής της κατάρτισης, της διαρκούς βελτίωσης και της αυστηρής τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων, αποτελούν εγγύηση για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της και την περαιτέρω εδραίωση της στους τομείς της έρευνας και της ανάλυσης δεδομένων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο τηλέφωνο 6972610585, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.kqsanalytics.com, καθώς και στέλνοντας απευθείας e-mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: ikaragiotas@kqsanalytics.com και info@kqsanalytics.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τις δράσεις της εταιρείας μπορείτε να την ακολουθήσετε στις επίσημες σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο LinkedIn, στο Facebook.

Διεύθυνση εταιρείας: Μαρίνου Αντύπα 40, 57001, Θέρμη, Θεσσαλονίκη