MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:

Συμμετοχή σε δράσεις του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» (ΦΩΤΟ)

Συμμετοχή σε δράσεις του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» (ΦΩΤΟ)

Ωφελούμενοι, γονείς και εκπαιδευτικό προσωπικό βρέθηκαν στη βιβλιοπαρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, ενώ επισκέφθηκαν και το Lamia Street Food Festival στην ΠΕΛ, διασκεδάζοντας μικροί και μεγάλοι!

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Παπανικολάου "11-11", όλοι μοναδικοί -όλοι ίσοι, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο της Ι.Μ.Φθιώτιδας, βρέθηκαν οι ωφελούμενοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ».

Το αμφιθέατρο της Ι.Μ.εκτός του πολυπληθούς ακροατηρίου, γέμισε και από τα χαμόγελα των παιδιών που πάντα είναι παρόντα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και συμμετέχουν καθολικά σε όλες τις δράσεις του KΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ».

Αλλά και οι γονείς των ωφελουμένων και το εκπαιδευτικό προσωπικό απέκτησαν εμπειρίες και χρήσιμες συμβουλές για τη οικογένειά τους και τη δουλειά τους. Το σκοτάδι μπορεί να νικηθεί, αλλά μόνο με φως,η διδαχή της παρουσίασης.

Επίσης το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουνίου οι ωφελούμενοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ», επισκέφτηκαν το Lamia Street food festival που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, δοκίμασαν γεύσεις, απόλαυσαν τη μουσική και πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα διασκεδάζοντας.

Βασική αρχή του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» η εξωστρέφεια των ωφελουμένων και η κοινωνικοποίηση τους.

ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ»
Διεύθυνση: Μητροπολίτου Δαμασκηνού & Βελουχιώτη, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231066103, 6932065658 - Παναγιώτης Παπαδήμας
e-mail: prosbasis.kdap@gmail.com
www.prosbasis.gr