MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: Το κατάστημα «Electrical Ρουμελιώτης» γιόρτασε ένα χρόνο λειτουργίας!

Λαμία: Το κατάστημα «Electrical Ρουμελιώτης» γιόρτασε ένα χρόνο λειτουργίας!

Στη χθεσινή εκδήλωση βρέθηκαν φίλοι, επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και πελάτες που θέλησαν να γιορτάσουν μαζί με την επιχείρηση την επιτυχημένη της πορεία.

Παρά τον καύσωνα, πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες το απόγευμα στο κατάστημα και με άκρως γιορτινή διάθεση απόλαυσαν νόστιμες επιλογές finger food και δροσιστικά ροφήματα.

Η επιχείρηση μετρά πάνω από 44 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και των φωτιστικών, και γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματος της Λαμίας, που βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών 83.

Η εταιρεία «Electrical Ρουμελιώτης» διαθέτει 8 καταστήματα και στην πόλη μας λειτουργεί ήδη ένα χρόνο.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι το εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού, φωτιστικών, λαμπτήρων και ηλεκτρικών συσκευών.

Μέσα από το πλήρως ανανεωμένο και σύγχρονο eshop: www.electricalroumeliotis.gr μπορείτε να βρείτε άμεσα και εύκολα ηλεκτρολογικό υλικό και εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας, για το σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό, αλλά και οποιοδήποτε άλλο χώρο.

Η «Electrical Ρουμελιώτης» είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, με συνεχείς προσπάθειες για βελτίωση της εξυπηρέτησης και παροχής ποιοτικών προϊόντων προς τους πελάτες της.

Επιπλέον, είναι σε θέση να παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες χονδρικής πώλησης σε επαγγελματίες και καταστήματα του κλάδου.

Επισκεφθείτε το κατάστημα«Electrical Ρουμελιώτης» της Λαμίας και το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό θα βρει λύση σε κάθε σας ανάγκη!

«Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια! Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια ποιότητα και εξυπηρέτηση, ώστε να ρίχνουμε... Φως, σε κάθε σας ανάγκη!»

Η ομάδα της «Electrical Ρουμελιώτης»

«Electrical Ρουμελιώτης»
Θερμοπυλών 83 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231080333
www.electricalroumeliotis.gr
Facebook:
Electrical Roumeliotis GR
Instagram: Electrical Roumeliotis